poze intelepciune de parinte succesul copilului tau

Înţelepciune de părinte - Succesul copilului tău

Bucuresti , Bucuresti. Joi 28 Septembrie 2017 19:00 - Joi 28 Septembrie 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 10/30

Program de parenting

Bună! Sunt Vistiana.
Sunt psihoterapeut și ador această meserie! O fac cu pasiune, dedicare și cu dorința continuă de a învăța și de a o practica din ce în ce mai sănătos și mai eficient.
Însă atunci când vine vorba de a discuta cu părinții, tot ceea ce am învățat și experimentat ca profesionist mă călăuzește din umbră și discut... de la părinte la părinte.
Pe lângă toți maeștrii de care am avut norocul să am parte în drumul meu de evoluție pe diferite planuri, cei trei copii ai mei sunt de departe cei mai valoroși. Pe lângă faptul că în mod natural au scos la iveală tot ceea ce fusesem nevoită să reprim încă din copilaria mea, intuiția și profunzimea lor m-au învățat despre natura umană cât n-aș fi putut învăța la nicio universitate din lume iar cursurile și cărțile au fost catalizatorii acestor învățături...

Pot vorbi mult din experiența mea de părinte și ador să împărtășesc! Și, puse în lumina înțelegerii din perspectivă psihologică, mă simt ca o carte de parenting ambulantă dornică să fie deschisă!
Ştiu, de asemenea, că fiecare părinte are in interior un ocean de înțelepciune pe care uneori nu-l acceseaza fie pentru că nu ştie asta, fie pentru că între ceea ce ştie şi acest înțelept interior s-au aşternut, de-a lungul timpului, straturi mai groase sau mai subțiri... de durere.

Înțelepciunea de părinte există în fiecare din noi. Iar dacă o vom pune impreună, ştiu că va deveni o forță care va face minuni în viețile noastre şi implicot ale copiilor noştri.

Azi m-am întâlnit cu buna mea prietenă Georgia, o ființă minunată care răspândește lumină în jur prin simpla ei prezență - după ce o întâlnești, o să mă înțelegi - și împreună am pus țara la cale:
Eu iubesc să mă întâlnesc și să discut cu părinți pentru că mi se pare cel mai sănătos mod de a le face un bine copiilor, iar ea, cu magia de care natural dispune (si de care se bucura din plin copiii cu care ea lucreaza), va organiza și va fi gazda evenimentelor. Asta da potriveală!

Așa s-a născut programul "Înțelepciune de părinte" constând într-o serie de întâlniri bilunare de impartasire, networking si dezbateri creatoare de sens, de la suflet la suflet.
Din doua in doua sapatamani, joia seara va fi seara noastră să savurăm împreună un ceai și să ne relaxăm învățând unii de la alții, inspirându-ne unii pe alții și hrănindu-ne mintile si sufletele până în cele mai adânci cotloane... Ca noi să ne împrietenim, să ne deschidem şi să creştem împreună, e cel mai valoros cadou pe care îl facem copiilor noştri şi cea mai bună investiție în dezvoltarea lor!

Prima întâlnire va fi chiar în septembrie, mai la sfârșit, pe 28, ca să se mai așeze apele după ce începe școala... Iar dacă tot vorbim de școală, vă propun ca primă temă: Succesul copiilor - ce înseamnă și cum îl "preparăm"?

Vom găsi împreună răspunsuri la aceste întrebări şi la multe altele dar mai ales ne vom crea starea interioară necesară prin care ne ghidăm copiii spre succes.

În întâlnirile următoare putem discuta despre stima de sine, despre nevoile emoționale ale copiilor, despre agresivitate și starea de victimă, despre prietenie și multe altele. De fiecare data vom alege împreună tema de discuție pentru întâlnirea următoare.

La întâlnire sunt bineveniți părinți de copilași de toate vârstele, cadre didactice și, a apărut în ultima vreme o categorie de oameni înțelepți care se pregătesc să fie părinți înainte de a avea copii, sunt de asemenea bineveniți! (Eu fac parte dintre părinții - tot înțelepți - care s-au lăsat treziți de copii.)

Înscrierile se fac pe adresa: georgiatabacariu@gmail.com sau la nr de tel: 0754284444.
Contribuția dvs este de 80 lei, iar pentru a confirma prezența este necesar un avans de 40 lei în contul: RO36BTRLRONCRT00G7720602 La fiecare întâlnire vor fi 2 locuri gratuite și 2 reduse la jumătate de preț pe care vă rugăm să le solicitați, în caz de nevoie.
Vom lansa în curând şi oferte avantajoase în sistem de abonament.

Puneți-ne întrebări dacă aveți, vă doresc vacanță liniștită în continuare și un început de an școlar plin de entuziasm!
Vă vom anunța locația întâlnirii în curând.
De-abia aștept să ne vedem!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/153900605190491/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867

Eveniment postat de organizator

georgia

Adaugat in urma cu 2423 zile, 31 Aug. 2017

Adaugat de Georgia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .