poze dancehall next level workshop cu jr black eagles

DANCEHALL NEXT LEVEL WORKSHOP cu JR BLACK EAGLES

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Octombrie 2016
Str Lanariei 90

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/0

DANCE PRESTIGE STUDIO inaugureaza noul sezon cu un invitat de mare influenta in comunitatea Dancehall la nivel global : JR BLACK EAGLE aka Mad Eagle pentru prima oara in Romania! Va oferim in data de 15 OCTOMBRIE o lectie intensiva despre NEW SCHOOL DANCEHALL si valorile autentice ale acestuia.

Sustinem autenticitatea si incercam mereu sa aducem oameni de maxima influenta, si cei mai capabili pentru a reda in timp real originile celui mai in voga stil de dans din prezent – DANCEHALL.

Asadar, nu va faceti planuri in ziua cu pricina pentru ca sunteti pe cale sa experimentati ceva cu adevarat frumos. Evenimentul va fi completat cu inca un class, sustinut de DANGER DUO - Simona Mereu si Di Danger -, care va vor reaminti din pasii OLD/MIDDLE SCHOOL si veti invata secretele unui duo complet, practicand prin exercitii de battle si on-spot routines.

Pentru ca un astfel de eveniment implica educatia prin comunicare, la sfarsitul celor doua class-uri participantii sunt invitati la un “Q&A session” (seminar) sustinut de invitatul nostru, unde vor avea posibilitatea de a afla cat mai multe si de a imparti pareri in centrul unui colectiv cu aceeasi pasiune.


=========
Despre JR
=========
JR este cunoscut international drept un dansator cu un talent unic. Practicand DANCEHALL-ul de la o varsta fragila, precum si alte stiluri de dans, si-a dezvoltat un stil original, curat si impresionant. Abilitatile lui primeaza cand vine vorba despre elemente precum tehnica, muzicalitate si analiza profunda a miscarilor. JR este deasemenea un coregraf exceptional, influentand diverse scene de Dancehall prin pasii inventati de el care continua sa inspire si sa domine. Black Eagles (grupul din care face parte JR) au fost intitulati “Regii Dancehall-ului New School” - asadar venirea unuia dintre “regi” va influenta pozitiv si puternic comunitatea noastra de Dancehall !

JR a participat la numeroase concursuri, dar a si jurizat in unele dintre cele mai cunoscute: Berlin’s best solo dancer, DHI 2015, STREETSTAR 2016, Let’ Get to the Nitty Gritty 2016; inevitabil, acesta si-a lasat amprenta in workshop-urile sustinute in tari precum Rusia, Suedia, Italia, Franta, Chile.

Referinte video :
A Bagga Tings https://www.youtube.com/watch?v=jILoQkAac_c

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1595716884063374/

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1369

Eveniment postat de organizator

carole diana

Adaugat in urma cu 2785 zile, 10 Sep. 2016

Adaugat de Carole14379

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .