poze crearea unui ata ament sigur parinte copil

Crearea unui atașament sigur părinte-copil

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Noiembrie 2018 19:00
Doctor Nicolae D. Staicovici 23

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 6/20

Te invităm la un atelier gratuit de prezentare a Programului pentru Părinți Cercul Siguranței. Vino să ne cunoaștem și să vezi la fața locului dacă acest program parental ți se potrivește și dacă este ceea ce căutai.

Dacă ești în căutarea unui ghid practic, înțelept, bazat pe știință și accesibil pentru a crea un stil de atașament de care copilul tău are nevoie pentru o dezvoltare optimă, ai ajuns la locul potrivit! Programul Cercul Siguranței a fost creat de Kent Hoffman, Glen Cooper și Bert Powell, psihologi a căror abordare - Circle of Security - a fost dovedită în cercetare ca fiind o modalitate practică și eficientă de a ajuta părinții să-și crească bine copiii.

Bazându-se pe cele mai noi descoperiri ale neuroștiinței, această abordare îți poate oferi ce este mai recent și mai bun despre cum să îți crești copiii. Atașamentul se referă la modul în care noi, ca mamifere, ne bazăm pe îngrijitorii noștri în dezvoltarea noastră spre maturitate.

Într-un mod natural, câteva astfel de figuri de atașament vor modela creșterea noastră prin modurile în care comunică cu noi, încă din primele noastre zile de viață. Studiile de atașament au arătat că acei copii care au șansa de a dezvolta ceea ce se numește „atașament sigur", cel mai probabil vor deveni persoane reziliente, inteligente emoțional și social, capabile de a oferi grijă, cu o gândire sănătoasă și o viață prosperă.

Dacă așa îți dorești să arate viitorul copilului tău, Programul pentru Părinți Cercul Siguranței te va ajuta să atingi acest obiectiv. Te invităm la un atelier gratuit de prezentare a Programului pentru Părinți Cercul Siguranței. Vino să ne cunoaștem și să vezi la fața locului dacă acest program parental ți se potrivește și dacă este ceea ce căutai.

Facilitat de:
* Ana Cazacu - Educator parental atestat Cercul Siguranței; Psihoterapeut - Analiză Tranzacțională și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală: https://www.facebook.com/PsihoterapeutAnaCazacu/
* Gabriela Gall - Educator parental atestat Cercul Sigurantei;
Psihoterapeut - Hipnoza clinica, relaxare si Terapie Ericksoniana, Terapie sistemica: Cuplu, Familie, Copil; Lucrator prin arta combinata (dans, muzica, teatru, desen); Initiatoarea proiectului www.dansulcaterapie.ro

Intrare doar pe bază de înscriere la gia(at)landofoz.ro sau SMS la 0727235888
Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/326467204817638/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 587

Eveniment postat de organizator

jecu

Adaugat in urma cu 1985 zile, 13 Nov. 2018

Adaugat de carmen mihaela

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .