poze congres despre siguran a organiza ionala cibernetica i interna

Congres despre Siguranța Organizațională, Cibernetică și Internaț

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 26 Octombrie 2016 - Miercuri 26 Octombrie 2016
World Trade Center București, Piața Montreal 10, Sector 1, București

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Congres despre Siguranța Organizațională, Cibernetică și Internațională

Congresul Internațional „Mind Over Technology” își propune să aducă în atenția specialiștilor și a persoanelor interesate de domeniu, importanța factorului uman în diferite arii de acțiune, legătura între unicitatea fiecărui individ ca percepție, abordare a realității și comportamentul uman.
De asemenea se dorește scoaterea în evidență a influenței factorului uman în gestionarea amenințărilor cotidiene, așezând ca element central mecanismul cognitiv al psihicului uman.


ORGANIZATORI - BELAC Academy si ZIVAC – Centrul de cercetare comportamentală

Unde?
World Trade Center - Pullman- Sala New York

Detalii și înscrieri la telefon 0762.000.007 (dna. Cerasela Merlan), email: office@mindovertechnology.ro.

Taxa de participare:

100 Euro/ persoana
Grupuri (5+ persoane): 70 Euro/ persoana
Studenți: 50 Euro/ persoana

Dezbaterile congresului:

Securitate în instituțiile publice și private - Cyber intelligence – Amenințări acutale – Managementul situațiilor de urgență

Panel 1 - Securitate internă. Securitate în instituțiile de aplicare a legii. Bussines intelligence. Cyber intelligence. Cyber security. Social Media. Factorul uman versus tehnologie

Panel 2 - Amenințări actuale (sociale, economice, vulnerabilități) Terorismul contemporan, bioterorismul, CBRN.Managementul și gestionarea dezastrelor, situațiilor de criză la nivel individual, de companie și de țară. Tehnici și strategii de optimizare.

Panel 3 - Securitatea cibernetică și genetica. Normalitate și interacțiune socială, impactul noilor tehnologii asupra comportamentului uman.
Analiză și evaluare comportamentală. Tehnici pentru recunoașterea comportamentului disimulat, (interogatorii, investigații etc)

Panel 4 - Managementul stresului în mediile de muncă înalt solicitate.
Tehnici antistress în companii. Utilizarea analizei comportamentale în procesele comerciale (negociere, acorduri) selecție de personal.

Inregistrare via email la office@mindovertechnology.ro sau formularul de inregistrare existent pe website.

Lectori:

Dr. Jim Harris
A lucrat ca șef al secțiunii Contraterorism si al Departamentului de Operațiuni Internet al FBI și în calitate de Senior ofițer de legătură la Departamentul de Securitate Internă pentru Divizia Cyber a FBI.
Este Co-fondator al Eunomic Inc, o companie din SUA, care se ocupă de securitate cibernetică.

Dr. Raed Arafat
Este medic, specializat în anestezie și terapie intensivă, și fondatorul SMURD - Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare. A pornit activitatea de la Târgu Mureș pentru ca apoi SMURD să devină serviciul medical național de intervenție rapidă. Este membru de onoare al Academiei Americane de Medicină de Urgență și Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare al Republicii Franceze.

Dr. Leliana Valentina Pârvulescu
Psiholog specialist în psihologie aplicată în securitate și siguranță Națională, psiholog criminalist, Doctor în Genetică, Drd. în Informații și Securitate Națională. Trainer internațional, expert în analiză și evaluare comportamentală, tehnica F.A.C.S.
Președinte Zivac și Centrul de Cercetare și Prevenire a Bioterorismului.

Prof. Univ Dr. Cristian Troncotă
Prof. universitar, titular la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Conducător de doctorat la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”. Tematica cursurilor predate:istoria serviciilor secrete, politici și stategii de securitate. Ultima carte publicată Duplicitarii. Din istoria serviciilor de informații și securitate ale regimului comunist din România (1965 - 1989).


Dr. Roberta Bruzzone
Psiholog criminalist și specialist în Criminologia de Investigație, contribuții însemnate în elucidarea unor cazuri celebre de crimă în Italia.
Specialist în Strategii de interogare și examinare încrucișată în cadrul judiciar. Evaluare personalitate indirectă ( psihologia de investigație aplicată).


Mark Kroeker

Senior Partner la Kroeker Partners LLC, companie care oferă servicii la nivel mondial, de programe de reformă a justiției și a sectorului de securitate. A lucrat 32 de ani, în Los Angeles, Departamentul de Poliție, ca șef adjunct și 4 ani ca șef de poliție Portland, Oregon. Vicepreședinte pentru Global Intelligence și de gestionare a crizelor pentru Walt Disney Company.


Dr. Igor Vitale
Psiholog, Trainer Internațional, specialist în analiză comportamentala și FACS (Facial Action Coding System). Profesor Universitar, Facultatea Lumsa Italia. Consultant pentru analiză și evaluare comportamentală, partener Zivac Group, membru asociat Centrul de Cercetare și Prevenire a Bioterorismului.

Prof. Univ. Dr. Darius Turc
Director Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne.
Profesor Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, profesor asociat Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specialist în psihologie aplicată în siguranță și securitate națională.

Prof. Univ. Dr. Adrian Streinu Cercel
Manager al Institutului de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș,
Profesor Universitar / Cancelar al UMF „Carol Davila” Bucureşti, conducător de doctorate, managementul activităţii de cercetare în UMF „Carol Davila”. Doctor în medicină, Membru titular al Academiei Romane de Stiinte, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale din New York.

Prof. Dr. Alexandru Rafila
Șef al Departamentului de Microbiologie la Institutul National de Boli Infecțioase Matei Balș, Doctor în Microbiologie.
Președintele Societății Române de Microbiologie, secretar de stat și consilier în Ministerul Sănătății. Expert pentru OMS și NATO în domeniul sănătății publice, reprezentat al României în Consiliul de administrație al ECDC.


Prof. Univ. Dr. Tudorel Butoi
Psiholog criminalist, prim expert în detecţia comportamentelor simulate și psihologie judiciară.Preşedinte al Comisiei de psihologie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din cadrul Colegiului Psihologilor din România. Profesor la Universitatea „Spiru Haret” – Faculatatea de Drept si Facultatea de Sociologie-Psihologie.


Dr. Cristian Andrei
Neuropsihiatru și formator, președinte fondator al Institutului de Relații Umane. Expert pe termen lung la Ministerul Educației în domeniul educației pentru sănătate. Autor in domeniul relaționării și în mass media.

Cosmin Alexandru Pârvulescu
Consultant IT. A lucrat la sistemele de monitorizare a cursurilor de apă din România și la sisteme de gestiune a situațiilor de urgență. În prezent se ocupa cu dezvoltarea software și training în managementul securității.

Pierre Guez
Consultant social media marketing
Zona de expertiză: Managementul Social Media, Social Media de optimizare, Strategii Social Media,, Social Media Training: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Social Media Publicitate pe Twitter si Facebook, Blogging.

Flavia Merlan Guez
Consultant neuromarketing, comunicare, strategii de dezvoltare pentru afaceri si optimizarea parteneriatelor de bussines, HR coaching, mentoring.
Masterand -International American University - LA, California


Federico Toschetti
Expert în managementul dezastrelor și în psihologia urgențelor. Are peste 10 ani de experiență în gestionarea situațiilor de criză desfașurate în situații de dezastre. Este autorul manualului de prim ajutor psihologic și comunicarea de bad news în situații de criză și urgență (individual și în presă)

Amira Rădulescu
Specialist în analiză și evaluare comportamentală, expert in competitive bussines intelligence (informații pentru afaceri)
Are peste 12 ani experiență în comunicare, recrutare
În prezent este CEO Zivac Group - Centrul de Cercetare Comportamentală din Romania.

Marta Reina
Președinte INTERDOCPOL
Șef departamentul poliției din aeroportul Barcelona din Spania.

Dr. Mirco Turco
Psiholog, expert în psihologia muncii și organizațiilor specializat în Criminologie aplicată și hipnoză.
Creatorul unui proiect internațional pentru gestionarea stresului în organizații și companii, manager la Academia de stres din Ugento (Lecce, Italia). Este implicată în activități de formare și cercetare în toată Europa.

Av.Bogdan Cioflan
Licențiat al Facultății de Drept, Universitatea Bucuresti, specializarea criminalistică și drept penal. Cu o experiență vastă în analiza infractiunilor specifice criminalității economico-financiare, a sistemelor informatice, trafic intern și internațional de droguri. Are colaborări punctuale cu organele judiciare din Italia, Franța, Polonia, Spania, Bulgaria.

Col. (rez.) Dr. Adrian Baciu
Doctor în stiinte militare, absolvent al Academiei FBI-SUA, specializat in combaterea crimei organizate si terorismului.
A condus timp de 4 ani programul Interpol pentru prevenirea si combaterea bioterorismului ținând cursuri in Africa de Sud, Peru, Chile, Singapore, Indonezia, India. Este consultant pentru Agentia Internationala pentru Energie Atomica de la Viena.

Teodora Dobre
Cercetător în cadrul Institutului Național de Studii de Intelligence al ANI MV, cu preocupări legate de studiul fenomenului extremist și a radicalizării în mediul online.

dr. Valentin Nicula
Cercetător în cadrul Institutului Național de Studii de Intelligence al ANI MV, cu expertiză în zona analizei de risc, studiul percepției sociale asupra riscurilor de securitate națională și comunicarea publică.

Mai multe detalii: http://mindovertechnology.ro/ro/

Pret bilet: 450 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1146

Eveniment postat de organizator

mindovertechnology

Adaugat in urma cu 2767 zile, 20 Sep. 2016

Adaugat de MindoverTechnology

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .