poze atelier de stil vestimentar feminin

Atelier de stil vestimentar feminin

Bucuresti , Bucuresti. Joi 23 Ianuarie 2020 19:00 - Joi 23 Ianuarie 2020
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Ce-ar fi să-ți oferi un cadou? 4 seri în care să fii atentă numai și numai la tine? Mergi din 23 ianuarie, seara de la 19.00, la Atelierul de stil vestimentar de la Fundația Calea Victoriei.

Valentina Bălașa, consultant de stil, îți arată cum armonizezi ce-ți place cu ceea ce ți se potrivește, când e vorba de haine. Cursurile au loc joia, de la 19.00, pe str. C. A. Rosetti nr. 47, et. 1, aproape de Romană și Universitate.

La cursul de stil vestimentar, înveți cum să-ți îmbogăţești garderoba cu haine care să ți se potrivească şi care să te reprezinte.

Există câteva articole vestimentare ce nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Vei afla care sunt acelea şi cum le poți alege astfel încât să ți se potrivească, în funcţie de conformație, preferinţe personale şi stil de viaţă.

Analizezi tipurile de conformaţii şi afli ce fel de ţinută avantajează un anumit tip de siluetă. Valentina îți va spune și care este tipul tău de siluetă, ca să-ți poți alege haine care să te pună în valoare. În funcţie de ten, culoarea părului şi a ochilor, descoperi care sunt culorile şi nuanţele pe care ar trebui să le porți.

Uite, pe scurt, ce faceți la fiecare întâlnire a cursului de stil vestimentar feminin:

1. Codul vestimentar. Normele şi regulile care ne ajută să armonizăm ţinuta pe care o purtăm cu evenimentul la care participăm. Greşelile de stil cel mai des întâlnite.

2. Garderoba de bază şi armonizarea culorilor. Ce piese nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră şi felul în care alegem culorile care ne avantajează. Vom discuta despre cumpărăturile din impuls şi cumpărăturile planificate.

3. Conformaţiile şi ţinutele potrivite fiecărui tip de siluetă. Ce haine trebuie să evităm sau să purtăm, în funcţie de forma corpului.

4. Stilurile vestimentare şi tendinţele în moda actuală. Vom vorbi despre diferenţa dintre stil şi modă şi ne vom identifica personalitatea stilistică.

Ești gata să-ți împrospătezi garderoba cu lucruri care să-ți placă și care să te reprezinte? Bun. Te poți înscrie la atelierul de stil vestimentar feminin pe contact@victoriei.ro. Taxa de participare este 280 de lei.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-de-stil-vestimentar-feminin/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 99

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 41 zile, 17 Ian. 2020

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 733

Alte Evenimente din Bucuresti
clinica sinuciga ilor

Clinica sinucigașilor

Bucuresti, Bucuresti. 29 Feb 2020 - 29 Feb 2020
comedia dragoste neregulata

Comedia „Dragoste neregulată”

Bucuresti, Bucuresti. 14 Mar 2020 - 14 Mar 2020
zdob i zdub

Zdob și Zdub

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 28 Februarie 2020
vunk

VUNK

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .