poze atelier de aranjamente florale

Atelier de aranjamente florale

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Februarie 2020 18:30 - Vineri 21 Februarie 2020
str. C. A. Rosetti 47, et. 1, Fundația Calea Victoriei

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 12/0

Dacă mâine ți-ai da demisia, ce-ai vrea să faci mai departe? Cristina Borș a renunțat la jobul de product manager într-o multinațională ca să facă ce-i place mai mult: să lucreze cu florile.

Nu toate poveștile care încep ca a Cristinei sunt cu happy end, dar a ei este printre norocoase. După ce a urmat mai multe cursuri de specializare în domeniu, Cristina lucrează acum ca florar decorator pentru un atelier prestigios din București și de un an ține și cursuri, la Fundația Calea Victoriei.

Următorul ei Atelier de aranjamente florale are loc pe 21 februarie, într-o seară de vineri, de la 18.30. De la ea înveți ce plante să alegi pentru un aranjament în burete și ce tehnici poți să aplici. Afli ce tip de flori sunt necesare în funcţie de vas şi forma dorită, care sunt instrumentele de care vei avea nevoie și cum faci să reziste florile cât mai mult.

Arta aranjamentelor florale este una dintre cele mai delicate și subtile, așa că neapărat trebuie să știi să descifrezi limbajul florilor, dacă vrei să fii un florist bun. Ce simbolizează oferirea unei margarete sau a unei orhidee afli tot la atelierul Cristinei Borș.

Chiar dacă nu plănuiești neapărat o schimbare radicală de job, atelierul de aranjamente florale te va bucura și-ți va da motiv să-ți pui creativitatea și îndemânarea la încercare. Mai mult, vei petrece o seară întreagă printre flori colorate și parfumate și vei cunoaște oameni noi. Și, da, vei avea ocazia să stai de vorbă cu un lector deosebit de pasionat și curajos, gata să împartă cu tine tot ce știe despre domeniul pe care-l predă. La final, pleci acasă cu un aranjament floral pregătit chiar de tine.

Atelierul de aranjamente florale are loc la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1. Taxa de participare este de 300 de lei și include toate materialele necesare, de la flori și alte plante, la unelte și suport. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro. Fii rapid, sunt doar 12 locuri.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/atelier-de-aranjamente-florale-2/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 412

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 1032 zile, 12 Feb. 2020

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
coaching pentru traineri

Coaching pentru traineri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .