poze cloud riders pres halloween ball at the palace

Cloud Riders pres. Halloween Ball at the Palace

Bucuresti , Bucuresti. Joi 31 Octombrie 2013 10:15
Palatul Spayer, Batistei 24A

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Cloud Riders pres. Halloween Ball at the Palace

Prima aventură în lumea Cloud Riders are loc în cea mai înfricoșătoare noapte din an, într-un cadru regal, misterios și extravagant. În sala de bal a Palatului Spayer luminile și umbrele se întrepătrund și scot la iveală forme noi ce se îmbină perfect cu muzica. Piesele atent selectate de Kosta, Thejointventures și Bald & Bold vor fi complementate de vizual-urile lui Cote pentru o experiență senzorială completă.

Cloud Riders înseamnă o viziune diferită asupra conceptului de party. Redefinim coordonatele unui event obișnuit, oferind o nouă alternativă în peisajul nightlife-ului bucureștean.
Halloween Ball at the Palace este un sneak preview al seriei de evenimente pe care o pregătim. Vă invităm în universul Cloud Riders, unde trend-urile muzicale actuale iși dau întalnire cu experimentele vizuale într-o atmosferă unică și de neuitat.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

☁ THEJOINTVENTURES ☁

http://facebook.com/thejointventures
http://soundcloud.com/thejointventures

Cel mai fresh joint muzical autohton vine de la Cluj și este compus din 4 tineri creativi, cu adânci rădăcini muzicale ce au ca scop promovarea bijuteriilor bine ascunse din zone ca house, funk, soul, chicago și jazz. Rezidența lor lunară din pub-ul clujean Gazette i-a adus în centrul atenției, iar party-urile din această vară de la Ponton i-au pus pe harta lifestyle-ului electronic modern. Au mixat în deschidere pentru Vakula și Levon Vincent și au încântat publicul din capitală în locații precum Atelierul Mecanic, Control și Pontonul Carol.

☁ KOSTA (AWD HOUSE) ☁

http://facebook.com/kosta.awd
http://mixcloud.com/selakost/

Activ de peste 15 ani în scena electronică underground, Kosta este unul dintre cei mai apreciați și versatili DJ autohtoni. Seturile sale fluide surprind publicul prin ritmuri tonice ce reușesc sa atingă zone muzicale diferite precum deep, tech, jazzy și jackin’ house. Cei 10 ani de experiență ca promoter i-au adus respectul publicului avizat atât prin nopțile prelungite AWD House de la Traian 42, cât și prin aducerea unor nume sonore precum Phil Weeks, Chris Simmonds, Craig Hamilton, Mark Farina, Gramphonedzie și mulți alții. Contributia pe care continua sa o aducă culturii muzicale nu se oprește la seturi și petreceri de succces. Recent și-a lansat primul său EP, iar emisiunea săptamânală de la Vibe FM intitulată sugestiv ‘De House’ are mii de fani dedicați din întreaga țară.

☁ BALD & BOLD ☁

http://facebook.com/baldandbold
http://soundcloud.com/baldandbold

Uniți de o puternică pasiune pentru muzica electronică, Bald & Bald s-au hotărât să scoată capul din underground in iarna lui 2011 și să încânte publicul bucureștean cu o vastă selecție muzicală ce include house, disco, deep house, acid, garage, chicago și detroit. În cei aproape 3 ani de activitate au mixat în localuri din capitală: Control, In Spayer, Papiota, Ota, Cool Cat, Baraka, Tralala, Tet A Tet, dar și din țară: Oha Beach și H2O (Mamaia), Molotov (Vama Veche), Subsol (Brasov).

☁ COTE (VIDEOGRAM) ☁

http://vimeo.com/vide0gram

Alături de Dreamrec, Cote este cel mai apreciat și versatil artist vizual din România. Maestru al mapping-ului și proiecțiilor vizuale, Cote și-a clădit un nume solid reușind să decoreze vizual interiorul întregului cazino din Sinaia sau să transforme complet palatul Cantacuzinilor din Bușteni. Cel mai recent și impresionant proiect al său reprezintă imaginea brand-ului de îmbrăcăminte Murmur, iar printre proiectele mai vechi amintim imaginea completă pentru brand-ul de petreceri Circus, proiecții și mapping pentru Shorts-up, Rokolectiv și multe altele.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

☁ 31 Octombrie 2013 | 22:00 ☁

☁ Palatul Spayer | Batiștei 24A ☁

☁ Intrarea liberă ☁

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/660165614014680/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2392
Cuvinte cheie: halloween , house , party , jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

violeta africana

Adaugat in urma cu 3830 zile, 25 Oct. 2013

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .