poze alexandra ungureanu acoustic avenue

Alexandra Ungureanu & Acoustic Avenue

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Mai 2013 22:00
Club Tribute: Calea Victoriei nr. 118

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Summertime Love Story cu Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu aduce Summertime Love în club Tribute

Joi 30 mai, Alexandra Ungureanu împreună cu trupa Acoustic Avenue urcă pe scena unuia dintre cele mai mari cluburi de live din București. Tribute Club gazduiește de această dată nu doar un concert acustic, ci totodată o poveste de dragoste dedicată tuturor celor cărora și-au propus ca vara asta să iubească mai mult.

Ca în orice poveste de dragoste, avem intrigă, dramă, fericire, pasiune, extaz… Iar toate aceste sentimente vor fi transmise de invitații surpriză ai Alexandrei; unele dintre cele mai bune voci masculine ale momentului i se vor alătura artistei într-un schimb muzical cel puțin inedit. Dacă ești curios cine îi va pune pe jar inima Alexandrei, pe 30 mai vii la concert in Tribute!

“Summertime Love” vine însoțit de un repertoriu pe măsură: coveruri ale unor piese de dragoste arhicunoscute dar și melodii reorchestrate ale proiectului Crush & Alexandra Ungureanu, se vor auzi live joi, într-un decor cu adevărat special…

“Am fost întrebată de foarte multe ori ce înseamnă Alexandra Ungureanu & Acoustic Avenue și mereu am răspuns la fel: este un proiect foarte drag mie. Este un proiect de suflet, pentru care cânt mereu cu plăcere, alături de o trupă minunată și care îmi permite să acopăr un repertoriu foarte amplu de piese pe care le ador, pe care am crescut, pe care vreau să le încerc sau care simt, de ce nu, că reprezintă o provocare pentru mine la nivel vocal”, declară artista.

“Summertime Love” înseamnă și o premieră la nivel de concept, cu o scenografie în accente retro dar și cu o primă audiție a ceea ce va însemna vara 2013 pentru Alexandra Ungureanu alături de trupa Crush. “Mă gandesc de multă vreme la un concert în această formulă și mă bucur că am găsit, în sfârșit, timpul și invitații perfecți. Acusticul înseamnă o anume stare și sunt foarte încântată că am reușit să atrag în ea niște invitați cu totul și cu totul speciali, pe care îi veți descoperi în seara cu pricina. Sunt onorată să cant alături de ei, sunt foarte fericită că se întâmplă, în sfârșit, acest concert acustic și sunt sigură că îi va cuceri pe toți. Cu atât mai mult cu cât surprizele nu vor lipsi” mărturisește Alexandra.


Joi 30 mai în club Tribute (Calea Victoriei nr. 118), vino să îți spui povestea de dragoste pe care o simți sau care te așteaptă să o trăiești vara asta, alături de Alexandra Ungureanu & Acoustic Avenue.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/169238429912149/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 922

Eveniment postat de organizator

sublime romania

Adaugat in urma cu 3957 zile, 28 Mai. 2013

Adaugat de sublimeromania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .