poze adrian eftimie moonsound si radu crisan la madame pogany

Adrian Eftimie, Moonsound si Radu Crisan la Madame Pogany

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 10 Ianuarie 2015

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Adrian Eftimie, Radu Crisan si Moonsound mixeaza, sambata, 10 ianuarie, in Madame Pogany.

Adrian Eftimie si-a inceput activitatea de DJ din dorinta de a impartasi pasiunea pentru muzica si altora. in 1991, Adrian Eftimie construieste, impreuna cu cel mai bun prieten al sau, primul post de radio pirat din Romania. Trei ani mai tarziu descopera radioul in adevaratul sens al cuvantului si apare in grila de programe a primului post de radio independent, Uniplus.

Dupa cativa ani petrecuti in radio, isi descopera talentul de DJ invatand dedesubturile meseriei de la DJ Professor si Cristi Voicu, in Disco Club Le Baron din Bucuresti. Prima sa rezidenta importanta a fost cea de la clubul Space, intr-o perioada in care muzica house incepuse sa ia avant in Romania. Din septembrie 2004 devine rezident al Kristal Glam Club, pozitie care ii ofera cele mai mari satisfactii de pana atunci in cariera de DJ.

Concomitent, incepe si productia, hitul verii 2006 fiind indiscutabil "no side effect", o melodie remixata de multi DJ romani. Urmeaza productii precum "desire", ce il confirma pe Adrian Eftimie drept un producator de viitor. in 2007, anul in care a mixat pentru prima data in strainatate, castiga concursul Heineken Music Thirst cu piesa "elevation" si scoate inca un hit, "city lights" la MadeInn Records.

In prezent, Adrian Eftimie este cel mai solicitat DJ din Romania, cunoscut fiind faptul ca orice petrecere la care mixeaza devine un succes, o noapte de neuitat. Printre gig-urile saptamanale, Adrian Eftimie isi face timp sa lucreze si mai mult la productiile sale, petrecand ore bune in studioul pe care si l-a visat dintotdeauna, si pe care l-a construit anul trecut. Cea mai recenta productie se numeste "Black Sea coast" si urmeaza sa apara pe piata in decursul primaverii.

free entrance
Rezervarile se fac la tel. 0735 091 532 /

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1263
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3556 zile, 02 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 22 Nov 2024 - 24 Nov 2024
denta

DENTA

Bucuresti, Bucuresti. 10 Oct 2024 - 12 Oct 2024
  • Ai ceva de zis?

    .