poze concert paul numi si karaoke in hard rock cafe bucuresti

Concert Paul Numi si karaoke in Hard Rock Cafe Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 15 Septembrie 2010 - Sâmbătă 18 Septembrie 2010

Categorii: Cluburi si Discoteci , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri

Luna septembrie aduce trei evenimente muzicale in clubul Hard Rock Cafe din Capitala. Dintre acestea, unul este concertul unplugged al lui Paul Numi, care va avea loc pe 15 septembrie.



Daca va place karaoke, pe 17 septembrie sunteti invitati in Hard Rock Cafe, iar pe 18 septembrie urmeaza un cocert tribut Deep Purple cu formatia Hush. Iata deltaiile despre cele trei evenimente:


Miercuri, 15 septembrie, ora 20.00 – Concert PAUL NUMI

Paul Numi nu se incadreaza in tiparul clasic al artistului rock. Dimpotriva, in viata de zi cu zi, el este directorul unei importante companii multinationale. Cu toate acestea, Paul nu si-a neglijat pasiunea pentru muzica. In aceasta perioada lucreaza la un album impreuna cu John Woolloff, care a colaborat si cu artisti francezi precum Bruel, Balavoine & Halliday.

Pe scena din Hard Rock Cafe va canta unplugged, doar el si chitara sa. Daca va place genul Britpop, The Beatles sau Oasis, veti aprecia cu siguranta acest concert.

Intrarea este libera.


Vineri, 17 septembrie, ora 21.00 – KARAOKE

Serile de Karaoke aduc publicului un repertoriu impresionant, cu trupe si artisti ce au facut istorie de-a lungul vremii: Aerosmith, Queen, Elvis Presley, Bob Marley, The Beatles, Tom Jones, Tina Turner, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii.
Sambata, 18 septembrie, ora 22.30 – Live concert HUSH – TRIBUTE DEEP PURPLE

Sambata seara, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe si IMIPLACEMIE te invita sa vezi cel mai bun tribute Deep Purple: HUSH.

Pionieri ai genurilor heavy metal si hard rock, Deep Purple au vandut peste 100 de milioane de albume, ramanand o trupa de referinta in istoria muzicala, alaturi de Led Zeppelin si Black Sabbath. “Smoke on the Water”, “Child in Time”, “Highway Star” si multe altele au ajuns piese de rezistenta in toate topurile de specialitate ale vremii si sunt reascultate cu placere de iubitorii muzicii de calitate.

HUSH s-a nascut in 1998 din pasiunea pentru muzica Deep Purple. Cu numeroase concerte in Italia, trupa si-am castigat renumele de cel mai bun tribut al acesteia. O incununare a muncii lor a venit pe 4 septembrie 2009, moment in care au cantat alaturi de Ian Paice, basistul Deep Purple, concertele lor din Italia si Spania fiind sold out in cateva zile. HUSH au cantat in deschiderea concertului lui Glenn Hughes in Roma, urcand alaturi de el pe scena pentru “Might just take your life”.

Biletele, in valoare de 38 RON, sunt disponibile in retelele myticket.ro, ticketfan.ro,bilete.ro, in magazinele Diverta si Flanco si la Hard Rock Cafe.

Mai multe detalii: http://www.metalhead.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 625
Cuvinte cheie: karaoke , rock , Evenimente Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 4970 zile, 09 Sep. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .