poze butterflyeffect night in the silver church
poze butterflyeffect night in the silver church

ButterflyEffect Night in The Silver Church

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Iunie 2010 22:00
Calea Plevnei, Nr. 61

Categorii: Cluburi si Discoteci , Festivaluri , Inaugurari , Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Petreceri , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

A party for smart people

The Silver Church Club introduce un nou ciclu de evenimente: "Hedonistic Space". În cadrul acestor seri ingredientele cheie sunt fantasmele, visurile, aspiraţiile celor prezenți. Atitudinea, atmosfera, comunicarea, interacțiunile celor prezenți se amplifică semnificativ .
Nu inventăm nimic nou. Doar creăm pentru prima dată în Romania ceea ce alţii, în alte locuri din Europa au reuşit să aducă la nivelul de excelenţă: un spaţiu de manifestare a trăirilor interioare celor mai ascunse, un spaţiu de comunicare și de interacţionare. Un spațiu ce permite exprimarea activă a atitudinii individuale. Un spaţiu în care se renunţă conștient și asumat la conveniențele sociale proprii fără a le afecta pe ale celorlalţi. În sensul de a le respecta şi a ţine cont de ele, atunci când cei din jur o cer. Acest ciclu de evenimente "Hedonistic Space" se va constitui ulterior într-un manifest al libertăţii mentale. O mișcare ce promovează și încurajează culturile (și implicit comunitățile) alternative. De orice natură ar fi ele.
Una din temele acestei seri (și în general a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este antiteza. "Lust or chasity, vice or virtue, purity or depravity". Nu-i așa că în același timp sălășuiesc în noi ambele atitudini, diametral opuse?
A doua temă a acestei seri ( și implicit a evenimentelor din ciclul "Hedonistic Space") este atitudinea. Într-o seară de club, de orice fel ar fi ea, atitudinea unei persoane se poate manifesta în două feluri:
1. Prin comportament (atitudine socială, comunicare, dans, interacționare, generarea unei atmosfere plăcute, body-language, echilibru, determinare, motivație, distracție, interpretarea unui rol - în pielea unui personaj, extrovertism etc.)
2. Prin ținută. Înțelegându-se aici ținuta corporală (tipul de mers, gestica etc.) și tipul de îmbrăcăminte adoptat.

Mai multe detalii: http://www.tscarena.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 740
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 5069 zile, 15 Iun. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .