poze vrei brad eco vino pe 14 decembrie la quilling

Vrei brad ECO? Vino pe 14 decembrie la Quilling

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 14 Decembrie 2014 10:30
Smart Change (str. Erou Calin Ion, nr. 19)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/0

E alba, subtire si deseori folosita pentru scris si desenat. Uneori ii folosim fiecare coltisor, alteori o irosim complet, iar cand nu ne mai trebuie o mototolim si o aruncam. Dar oare i-am aflat toate secretele?

Duminica 14 decembrie 2014, intre orele 10:30 - 12:00, la ceainaria Smart Change ai putea sa le afli pentru ca te invitam la o noua editie a atelierului de quilling organizat de Interaktiv University, de data aceasta cu tema “Bradutul tau de Craciun”.

Quilling-ul este o arta care necesita o combinatie perfecta de rabdare, dexteritate, creativitate si o viziune buna asupra rezultatului pe care ti-l doresti. Definitia tehnica ne spune ca aceasta arta presupune utilizarea de benzi delicate de hartie ce sunt apoi rulate in diferite forme si lipite impreuna in jurul unui ac pentru a crea modele de flori, frunze, animale si alte ornamente. Tehnica isi are radacinile in perioada Renasterii cand calugarii si calugariţele din Italia si Franţa decorau carţi si obiecte religioase, transformandu-le in obiecte de arta cu adevarat speciale. Astazi quilling-ul poate fi folosit pentru a decora diverse invitatii, anunturi, felicitari, albume, cutii, martisoare sau chiar pentru a crea decoratiuni si tablouri.

Atelierul va fi sustinut de catre Floru Iancu, fotograf, desenator si artist, specialist in arta quilling-ului, care te va indruma pas cu pas, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment. Daca la prima editie ne-am jucat cu doua tipuri de fulgi de nea, de aceasta data trecem la lucruri si mai intereante, vom crea braduti de Craciun.

Pretul atelierului este de 60 RON, iar pentru inscriere te invitam pe pagina aceasta: http://interaktiv-university.ro/bradutul-tau-de-craciun.


IMPORTANT: Vrem sa stii ca 5 RON din fiecare bilet cumparat pentru acest atelier se vor duce catre David, un baietel de 3 ani, diagnosticat cu o boala rara a sangelui si a carei singura speranta e un tratement costisitor in strainatate. Pentru ca stim cat de greu trebuie sa le fie micutului David si familiei sale, echipa reINVENT a pregatit o cutiuta speciala care va sta toata luna decembrie la sediul Smart Change pentru ca toata lumea care doreste sa poata dona pentru David. Mai multe detalii: https://www.facebook.com/DavidCristianPertea Va multumim!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/bradutul-tau-de-craciun

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3434 zile, 24 Nov. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .