poze united comunica pentru cel mai verde ansamblu de birouri dezvolta

United comunica pentru cel mai verde ansamblu de birouri dezvolta

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Mai 2016 15:00 - Sâmbătă 14 Mai 2016
Str. Dr. Nicolae Tomescu, nr. 14

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/50000

United, agentie full-service de marketing, prezenta de 15 ani pe piata, continua colaborarea cu Portland Trust, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, preluand contul de marketing si PR pentru parcul de birouri Oregon Park.

Parteneriatul cu Portland Trust este unul de durata: United a gestionat anterior si comunicarea proiectului Floreasca Park, distins cu numeroase premii internationale pentru implementarea unor tehnologii inovatoare in materie de sustenabilitate, printre care „Best Office Building of The Year”, la gala Central and Eastern European Quality Awards 2014 (Varsovia) si premiul „Office Development of the Year”, la Europaproperty SEE Real Estate Awards 2014. United este, de altfel, una dintre primele agenţii full-service din Romania cu o divizie specializata in marketingul pentru real estate.

In cadrul acestui parteneriat, inceput la finalul anului trecut, United ofera servicii integrate de consultanta strategica, creatie, marketing, PR (relatia cu presa nationala si internationala, management reputational, comunicare corporate si comunicare de criza), planificare media si media buying, precum si event management. United va gestiona o ampla campanie de marketing, care include servicii de optimizare SEO, strategie Google, publicitate in mediul online si offline.

Agentia isi propune sa promoveze Oregon Park in presa de profil nationala si in mediul de business, printr-o pozitionare distincta in sectorul cladirilor de birouri „verzi” din Capitala. Totodata, prin intermediul campaniilor de relatii publice integrate, United continua sa consolideze pozitia de lider al Portland Trust pe segmentul de birouri din Bucuresti.

„Viziunea United este sa ramana liderul pietei de marketing pentru real estate, iar pana in 2020 sa creeze cel puţin trei brand-uri lider pe fiecare dintre cele patru piete principale (rezidential, centre comerciale, industrial, office). Din acest punct de vedere, proiectul Oregon Park, prin datele sale de produs, prin mixul de comunicare complex pe care il utilizam, dar şi prin parteneriatul istoric pe care United il are cu Portland Trust in Romania, are potentialul sa devina un brand de referinta in piata cladirilor de birouri din Romania. „Avem foarte mare incredere in proiectul Oregon Park şi ne simtim onoraţi sa fim alaturi de una dintre echipele de elita din real-estate-ul romanesc”, declara Dan Cirstea, Managing Partner United.

Oregon Park, situat in zona de birouri Floreasca - Barbu Vacarescu, va cuprinde trei cladiri si circa 70.000 mp de spatii de birouri. Este al saselea proiect de birouri dezvoltat de Portland Trust in Romania, incepand din 1999, dupa Opera Center I si II, Bucharest Business Park, Floreasca 169A si Floreasca Park. Oregon Park este certificat BREAAM „Excellent” si va beneficia de tehnologii „verzi” de ultima generatie, asigurand o eficienta energetica peste standardele pietei autohtone. Primele doua cladiri vor fi finalizate in vara lui 2016.

In dezvoltarea strategiei si campaniei de marketing pentru Oregon Park, United utilizeaza o serie de metodologii proprii de branding, conceptualizare, media si relatii publice. Aceste metodologii, dezvoltate de-a lungul a peste 15 ani de cercetare si aplicare, sunt specifice domeniului imobiliar si au rolul de a maximiza eficacitatea strategiilor de marketing pentru crearea si cresterea notorietatii, imaginii si vanzarilor marcilor.

Despre United:

United este o agentie de marketing full-service independenta, prezenta pe piata de marketing din anul 2000. Agentia ofera servicii de marketing integrate: consultanta de marketing, branding, publicitate, organizare de evenimente B2B si B2C, marketing online, productie si PR. United este prima agentie de marketing care a dezvoltat o divizie specializata pentru marketingul de real estate. De asemenea, agentia are specializari pe marketingul de Centre Comerciale, FMCG, Turistic, Financiar, Health & Pharma.

Printre clientii agentiei se numara: Aedificia Carpati, Anchor Grup, Autoritatea de Turism a Egiptului, Axa Life Insurance, BCR, Bluehouse, Bucuresti Mall, Carpatica Asig, Cetelem, Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Credit Europe Bank, FocusPlus, Finexpert, Fundatia Sfanta Irina, Gedeon Richter, Glaxo, GTC, Hilton, Hoffmann La Roche, Hercesa, Immofinanz, Konica, Maritimo Shoping Center, Marriott Hotel, Medicover, P3 Logistic Parks, Plaza Romania, Ploiesti West Industrial Park, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Romtelecom, Sonae Sierra, Unilever, Vodafone.
Mai multe informatii despre United, pe www.unitedcom.org.

Despre Portland Trust:

Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliara din Europa Centrala si de Est. Firma a fost infiinţata in anul 1997 de catre britanicul Robert Neale, care deţine funcţia de director general in cadrul companiei.

Portland Trust are un joint-venture pe termen lung cu ARES Management, un parteneriat care ii permite sa se extinda si sa investeasca in proiecte ample, in diferite tari din Europa Centrala si de Est. In Romania, compania a pus accent pe dezvoltarea unor cladiri de birouri la cele mai inalte standarde si a unui spatiu industrial. Portland Trust are birouri in Praga si Bucuresti si a construit pana in prezent peste 550.000 mp de spatii inchiriabile.

Portland Trust este dedicat unor politici de mediu clare si simple – folosirea materialelor locale, naturale, pe cat posibil, conceperea cladirilor intr-o maniera fundamental eficienta din punct de vedere al consumului de energie, implementarea unor tehnologii eficiente si aderarea la regulile internationale privind eficienta energetica. Compania a castigat numeroase premii pentru design si sustenabilitate.

Mai multe detalii: http://unitedcom.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 831

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2877 zile, 13 Mai. 2016

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .