poze  united a gestionat campania prin care portland trust a celebrat

United a gestionat campania prin care Portland Trust a celebrat

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Octombrie 2017 16:00 - Joi 12 Octombrie 2017
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr.2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/500000000

United, agentie full-service de marketing, prezenta de 17 ani pe piata din Romania, a organizat campania de marketing integrata care marcheaza 20 de ani de activitate pe piata internationala a unuia dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, Portland Trust. La nivel strategic, aceasta campanie s-a desfasurat pe 3 directii: publicitate, relatii publice si evenimente corporate. Tactic, campania a inclus realizarea conceptului de advertising si publicarea ad-urilor de presa In una dintre cele mai prestigioase reviste internationale de specialitate, o campanie de relatii cu presa si organizarea a doua evenimente ce au marcat aniversarea celor doua decenii de activitate ai Portland Trust: o conferinta de presa si un eveniment corporate pentru clienti si parteneri.

In cadrul conferintei de presa organizate In 14 septembrie, Robert Neale, proprietarul si Directorul General al companiei, si Florin Furdui, Country Manager Portland Trust Romania, au prezentat bilantul companiei In cei 20 de ani si au anuntat demararea lucrarilor la cea de-a treia cladire din ansamblul Oregon Park. Ca rezultat al conferintei de presa si al campaniei de Relatii Publice care a Insotit-o, au fost publicate aproximativ 100 de articole In mediul online si In editiile tiparite ale catorva dintre cele mai importante publicatii nationale – de la Ziarul Financiar, Wall-Street.ro si Bursa, pana la Capital si Forbes.

Intalnirea cu jurnalistii celor mai importante publicatii de business din Romania a fost urmata, seara, de un eveniment amplu In aer liber, care a avut loc In incinta complexului Oregon Park si la care au luat parte peste 250 de invitati - parteneri de afaceri, colaboratori, clienti, reprezentanti ai unor companii din domenii diverse, de la real estate si constructii la retail, birouri de avocatura, arhitectura, companii de asigurari si brokeraj. Cocktail party-ul a Inceput la ora 19:00, deliciile culinare purtand semnatura lui Chef Foa si Stradale. Una dintre surprizele serii a fost un show cu lasere, In timpul caruia pe ecranul de 5 x 3 metri s-au succedat imagini cu proiectele Portland Trust, multi-premiate international pentru implementarea unor tehnologii inovatoare.

Campania de publicitate internationala s-a desfasurat In CIJ Journal, una dintre cele mai importante publicatii internationale din domeniul real estate. Campania a rulat o macheta de presa sub sloganul: “Portland Trust – Developing Award Winning Properties for 20 Years”. Din punct de vedere vizual, macheta prezinta o selectie a celor mai reprezentative opt proiecte dezvoltate de companie la nivel international.

„Este o onoare pentru noi sa fim unul dintre partenerii de drum lung ai Portland Trust, un brand de referinta In sectorul imobiliar din Romania. In ultimii ani, United a contribuit la consolidarea acestui renume, gestionand comunicarea celor doua mari proiecte ale companiei In Romania, Floreasca Park si Oregon Park. Am tinut sa marcam cei 20 de ani de activitate ai Portland, pentru ca meritele companiei merg dincolo de proiectele In sine: prin faptul ca a adus In Romania tehnologii inovatoare In materie de constructie si de sustenabilitate, Portland Trust a stimulat Intreaga piata a cladirilor de birouri sa ridice, la randul ei, standardele atat la nivel de inovatie, cat si la nivel de design”, declara Dan CIrstea, Managing Partner United.

“Implinirea a 20 de ani de activitate reprezinta o borna importanta In parcursul oricarei companii. Cand, In aceasta perioada, majoritatea proiectelor implementate au fost recunoscute prin premii relevante, oferite de industria de profil atat la nivel local, cat si international, ai Intr-adevar motive de sarbatoare! United ne este partener pe segmentul de comunicare de sapte ani, ne cunosc proiectele si Inteleg foarte bine piata pe care functionam, motive care stau la baza colaborarii excelente de pana acum. Nu s-au dezis nici cu aceasta ocazie si le multumim pentru modul profesionist In care ne-au ajutat sa ne prezentam realizarile din aceste doua decade catre mass-media, dar si sa sarbatorim alaturi de colaboratorii, clientii si partenerii nostri In cadrul unei petreceri memorabile!”, a adaugat Florin Furdui, Country Manager al Portland Trust Romania.

United este prima agentie de marketing full-service din Romania cu o divizie specializata In marketingul pentru real estate. Pentru Portland Trust, United ofera servicii integrate de consultanta strategica, creatie, marketing, PR (strategie, relatie cu presa), management reputational, comunicare corporate si comunicare de criza), planificare media si media buying, precum si event management. In prezent, United gestioneaza strategia de comunicare pentru ansamblul de birouri Oregon Park, distins recent cu premiul „Cel mai bun ansamblu de birouri pentru sectorul BPO (Business Process Outsourcing)”, In cadrul Romanian Outsourcing Awards for Excellence.
De la primul sau proiect In Romania, Opera Center, Inceput In 1999, Portland Trust a investit peste 400 milioane de euro In dezvoltarea a 306.500 m² de suprafata Inchiriabila, dintre care 161.500 m² sunt incluse In sase mari cladiri de birouri din Bucuresti, iar 145.000 m² sunt spatii logistice situate In parcul Bucharest West, achizitionat in 2015 de CTP Invest.

Despre United

United este o agentie de marketing full-service independenta, prezenta pe piata de marketing din anul 2000. Agentia ofera servicii de marketing integrate: consultanta de marketing, branding, publicitate, organizare de evenimente B2B si B2C, marketing online, productie si PR. United este prima agentie de marketing care a dezvoltat o divizie specializata pentru marketingul de real estate. De asemenea, agentia are specializari pe marketingul de centre comerciale, FMCG, Turistic, Financiar, si B2B.

Printre clientii agentiei se numara: Altex, Aedificia Carpati, Alfredo, Anchor Grup, Autoritatea de Turism a Egiptului, Axa Life Insurance, BCR, Bucuresti Mall, Carpatica Asig, Cetelem, Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Credit Europe Bank, CTP, Fundatia Sfanta Irina, Glaxo, GTC, Hilton, Hoffmann La Roche, Hercesa, Immofinanz, Konica, Maritimo Shoping Center, Marriott, Medicover, P3 Logistic Parks, Plaza Romania, Portland Trust, Raiffeisen Bank, Spartan, Sonae Sierra, Unilever, Vodafone.
Mai multe informatii despre United, pe www.unitedcom.org.

Despre Portland Trust

Portland Trust este una dintre cele mai importante companii de dezvoltare imobiliara din Europa Centrala si de Est. Firma a fost Infiintata In anul 1997 de catre britanicul Robert Neale, care este proprietar si director general al companiei.

Portland Trust are birouri In Bucuresti si In Praga si a construit pana In prezent peste 600.000 m2 de spatii comerciale. Compania are un joint-venture pe termen lung cu ARES Management, un parteneriat care Ii permite Portland Trust sa se extinda si sa investeasca In proiecte ample, In diferite tari din ECE. In Romania, compania a pus accent pe dezvoltarea unor cladiri de birouri la cele mai Inalte standarde.

Portland Trust este dedicat unor politici de mediu clare si simple – folosirea materialelor locale, naturale, pe cat posibil, conceperea cladirilor Intr-o maniera fundamental eficienta din punct de vedere al consumului de energie, implementarea unor tehnologii eficiente si aderarea la regulile internationale privind eficienta energetica. Compania a castigat numeroase premii pentru design si sustenabilitate.

Mai multe detalii: http://www.unitedcom.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 667

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2386 zile, 12 Oct. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .