poze ultimele saptamani cu coli de vara la funda ia calea victoriei

Ultimele săptămâni cu Școli de vară la Fundația Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Luni 3 August 2015 19:00 - Luni 3 August 2015
Str Popa Soare nr 40, etaj 1,

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/20

În August, luna lui Gustar, vino la Fundația Calea Victoriei să te bucuri de un mini-concediu în fiecare seară. Este o perioadӑ potrivită din an să profiți de timpul liber pe care îl ai și să explorezi subiecte dragi ție, care te reprezintă și care îți pot fi utile.

Doar în luna august mai poți participa la Școli de Vară - o serie de întâlniri zilnice, despre teme care te intereseazӑ, de luni pâna vineri, începând cu ora 19:00. Mai mult, dacӑ vii la unul dintre cursurile noastre din această lună, vei primi un cadou din partea noastră.

Iatӑ câteva recomandӑri pentru luna august:

Atelierul de STIL VESTIMENTAR FEMININ, cu Valentina Bălașa Ario, 3 – 6 August –Toți ne dorim să arătăm bine! Dar cum putem obține asta cu certitudine și cu un buget folosit cât mai eficient? Află ce ținute și culori ți se potrivesc, cum să-ți pui în evidență punctele forte și ce piese vestimentare n-ar trebui să lipsească din garderoba unei doamne. Valentina Bălașa Ario, fost model, în prezent consilier de imagine, te va ajuta să-ți transformi imaginea pas cu pas, în funcție de preferințele personale și de stilul tău de viață.

ARTA RENAȘTERII ITALIENE: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, cu Cosmin Ungureanu, 10 – 12 August - Arta europeană ar fi de neconceput în absenţa Renaşterii și a etapelor sale. Ești dornic să afli mai multe despre perioada care a fixat temele specifice modernităţii europene și despre artişti de calibrul lui Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci sau Michelangelo Buonarroti? Te așteptăm la un curs de istoria artei gândit într-o serie de 3 întâlniri relaxate ce te vor introduce în universul miraculos al Renașterii italiene.

Școala de vară de NETWORKING: Cum stabilim și menținem relații?, curs cu Cristian Ezri, 10 – 13 August – Relațiile pe care le construim sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le deținem. Dar cum să utilizăm acest capital? Networking-ul ar trebui să devină o a doua natură pentru omul modern. Vino să înveți arta de a stabili, menţine sau întrerupe relaţii şi, nu în ultimul rând, să practici networking-ul cu grație.

Școala de vară de ACTORIE, cu Smaranda Caragea, 17 – 22 August – Ce înseamnă să fii actor? Omul societății de astăzi are nenumărate „roluri” pe care și le asumă zilnic: în familie, la birou, pe stradă etc. Te invităm să încerci să-ți descoperi eul autentic prin intermediul teatrului. Șase zile în care vei învăța cum să îți folosești mai bine calitățile și apitudinile pentru a te simți mai bine în societate, cu prietenii, dar și în fața unui public.

Cinci pași spre STAREA DE BINE, curs cu Eduard Bucescu, 24 – 28 August – Există metode prin care îți poți menține sau proteja starea de bine, dincolo de anotimpuri, vârstă și diversele provocări cu care te întâlnești în viața cotidiană. Starea de bine se câștigă cu pași mărunți și nu este neapărat sinonimă cu bunăstarea, este acel sentiment inefabil care te face să te bucuri de viață și de echilibru.

Gӑsiţi programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro


Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii umaniste și culturale pentru tineri și adulți. Atelierele se desfășoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă și interactivă, care face posibilă învățarea cu plăcere – fără restricții, examene sau catedră. Activitatea fundației a început în ianuarie 2008, avându-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara.

Mai multe detalii pe www.victoriei.ro
Urmărește contul de You Tube al fundației

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/program-cursuri-2/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 814

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 3195 zile, 27 Iul. 2015

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .