poze ultima luna de vara intaia luna de por elan la prioritea
poze ultima luna de vara intaia luna de por elan la prioritea

Ultima lună de vară, întâia lună de porțelan, la PrioriTea

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 7 August 2013 12:00 - Duminică 15 Septembrie 2013
PrioriTea, str. Romulus nr. 41

Categorii: Alte Evenimente

• Cursuri de pictură pe porțelan cu Cristina Ciobanu

Starea de bine și crearea de frumos se îmbină, în august, iar poveștile prind culoare și imaginația preia controlul la primele cursuri de pictură pe porțelan cu Cristina Ciobanu, organizate la PrioriTea.

În cadrul cursurilor găzduite de PrioriTea, Cristina Ciobanu își folosește talentul și răbdarea pentru a-i îndruma pe pasionații de artă ambientală şi decorativă în conceperea de obiecte delicate, preţioase, şi, mai ales, autentice.

Spiritele creative care îşi doresc să se desprindă de cotidian îşi vor găsi locul într-o casă cu pereţi înalţi şi grădină parfumată, unde vor învăţa despre porţelan, despre pictura înainte şi după glazurarea ceramicii, pigmenţi, gradienţi şi armonia culorilor, despre decalcomanie şi fixarea culorilor prin arderea în cuptorul electric la temperaturi de peste 1000 de grade Celsius.

Pofta de artă vine creând, astfel că organizatorii pun la dispoziţia cursanţilor pensule, culori şi obiecte de porţelan pe care, la finalul cursului, le vor putea păstra sau oferi în dar unei persoane dragi.
Pentru a pătrunde tainele picturii pe porțelan, pasionații de frumos trebuie să se înscrie în perioada 1-14 august, pe email, la adresa rezervari@prioritea.ro, pentru a fi unul dintre cei 10 cărora le vor fi dezvăluite secretele acestei arte. Ședințele propriu-zise – 4 ședinte săptămânale cu durata de 2 ore – vor avea loc în perioada 15 august - 15 septembrie. Pasionații de frumos pot opta pentru o ședință (RON 85) sau pentru întregul curs (RON 300).

“Imaginaţia are cuvântul. Uneori ne şopteşte, alteori strigă de-a dreptul. E altruistă, ar face orice să iasă afară, să-i bucure şi pe cei din jurul nostru. Prin cursurile de pictură pe porţelan, mi-am propus să-i susţin pe visătorii creativi să descopere ce forme şi ce culori poartă imaginaţia lor.”, spune Cristina Ciobanu, profesor / artist.

Cine este Cristina Ciobanu?

Absolventă a Facultăţii de Arte Decorative şi Design, secţia Ceramică, Cristina Ciobanu îşi exprimă pasiunea pentru modelarea materialului ceramic prin intermediul obiectelor de artă decorativă şi al accesoriilor din porţelan create cu sensibilitate şi migală. Artista pictează, modelează şi păşeşte cu gingăşie din real în imaginar, aducând la viaţă ideile jucăuşe cu care se identifică.

***
Despre PrioriTea

Un loc dedicat oamenilor pasionați de frumos și care știu să aprecieze muzica bună și mâncarea delicioasă și rafinată în același timp, PrioriTea a fost deschis la finalul lunii iunie 2013 în București de un grup de tineri entuziaști.

Ce diferențiază PrioriTea? Poate felurile numeroase de limonade disponibile sau faptul că poți servi micul dejun la orice oră din zi sau seară, poate specialitățile culinare deosebite pe care nu te-ai aștepta să le găsești într-o gradină atât de intimă sau poate evenimentele culinare deosebite organizate. Fiecare vizitator a găsit alte motive, dar ne bucură că au revenit pentru și în alte seri sau zile alături de noi, la PrioriTea.

Vă așteptăm în vizită pe str. Romulus nr. 41 în fiecare zi între orele 10 și 22.
Rezervări la 0751.409.485, 031. 421.00.76 sau la rezervari@prioritea.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/146234865583113/

Pret bilet:

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1387
Cuvinte cheie: Bucuresti
prioritea

Adaugat in urma cu 3886 zile, 07 Aug. 2013

Adaugat de PrioriTea

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .