poze the body shop lanseaza un nou concept store in bucuresti mall

The Body Shop lanseaza un nou concept-store in Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 30 Iunie 2015 15:30 - Marţi 30 Iunie 2015
Calea Vitan, nr. 55 - 59

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/50000

Pe data de 27 iunie 2015, in Bucuresti Mall s-a redeschis The Body Shop, sub un nou concept supranumit Pulse 3.0! Noul butic The Body Shop este amplasat la etajul 1 si promite clientilor sai o experienta unica, memorabila si complet diferita de cea pe care o aveti pasind in alte magazine existente deja in Romania.

Fiind una dintre putinele marci de cosmetice bazate pe valori solide, inradacinate in Activism si Ecologie, The Body Shop Romania aduce mai aproape de consumatorii sai, prin noul magazinPulse 3.0, povestile ingredientelor organice obtinute din toate colturile lumii cu ajutorul programul de Comert Echitabil (Community Fair Trade). Astfel, conceptul inovator pune clientii fata in fata cu natura cosmeticelor pe care le folosesc, oferind transparenta totala in privinta ingredientelor folosite, obtinerii lor si valorii reale a produselor.

Noul concept de butic, Pulse 3.0, este bazat pe un design inovator, sustenabil si pe cat se poate de prietenos cu mediul inconjurator. Scopul este de a maximiza reducerea consumului energetic, de a elimina intr-o masura cat mai mare utilizarea hartiei folosita pentru a confectiona materiale promotionale si de a construi mobilierul numai din lemn obtinut in mod responsabil, prin intermediul miscarii Wood Positive, care sustine plantarea unui numar mai mare de copaci decat cel utilizat.

In plus, pe langa considerentele de natura etica, se va imbunatati in mod vizibil si latura estetica a magazinului, interiorul fiind mult mai bine structurat, imbratisand in acelasi timp un design cald, prietenos, cu multe materiale si culori naturale, odihnitoare si relaxante pentru privitor.

Pulse 3.0 se structureaza impecabil, reusind sa aseze reflectorul atat pe produse cat şi pe valorile marcii, incurajand clientul sa se implice in comunitatea The Body Shop, sa citeasca, sa intrebe, sa se convinga, sa fie activ şi sa experimenteze. Este un loc foarte senzorial, incarcat de emotie si energie pozitiva, unde frumusetea vine mai ales din interior.

Redeschiderea magazinului The Body Shop face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a Bucuresti Mall.

Mai multe detalii: http://bucurestimall.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1081
Cuvinte cheie: Bucuresti
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3217 zile, 30 Iun. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .