poze takeaway com lanseaza un pachet de asisten a pentru restaurante
poze takeaway com lanseaza un pachet de asisten a pentru restaurante

Takeaway.com lansează un pachet de asistență pentru restaurante,

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 30 Octombrie 2020
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2, Heist Industries

Categorii: Alte Evenimente

Takeaway.com, unul dintre cele mai mari servicii de livrare a alimentelor din țară, introduce noi măsuri de sprijinire a restaurantelor. Aceasta acțiune face parte din răspunsul companiei la înăsprirea restricțiilor legate de Coronavirus pentru industria restaurantelor de pe piețele din Europa și din lume.

În timp ce majoritatea restaurantelor afiliate la Takeaway.com au înregistrat o creștere vizibilă a veniturilor în ultima perioadă, noile restricții cauzate de pandemie pun un grup mare de restaurante sub o presiune semnificativă. Acestea sunt restaurantele pentru care servirea mesei în restaurant reprezintă cea mai mare parte a businessului, în timp ce serviciul de livrare reprezintă o parte mai mică a modelului lor de afaceri.

Pachetul de asistență Takeaway.com își propune să ofere sprijin imediat restaurantelor cu cel mai mare risc de întrerupere a activității, mai exact celor aflate în orașe intrate deja în scenariul tip cod roșu (cu o rată de incidență de peste 3 infecții la 1000 de locuitori în ultimele 14 zile) sau care vor intra în viitor.

Pachetul include:
▪ O reducere de comision de 25% pentru toate restaurantele existente în platformă, care folosesc serviciul de livrare Takeaway.com, constând într-o flotă de curieri pe biciclete electrice, îmbrăcați în culorile brandului
▪ Eliminarea comisionului pentru noile restaurante independente înregistrate.
▪ Eliminarea comisionului pentru comenzile cu ridicare personală de catre client (pickup).

“2020 a fost un an extrem de provocator pentru sectorul ospitalității, cu închideri obligatorii și restricții de program, care continuă să fie aplicate în România. Din acest motiv, multor restaurante le este foarte greu să rămână profitabile și, în unele cazuri, chiar să rămână deschise. Vrem să facem tot posibilul pentru a fi alături de aceste afaceri în timpul crizei, motiv pentru care lansăm un nou pachet de măsuri de sprijin în România pentru restaurantele care sunt cele mai afectate”, a declarat Zornitsa Chugreeva, Regional Manager Bulgaria & România.

Aceste măsuri intră în vigoare imediat, din momentul în care restaurantul este activ online, și vor dura pe toată perioada în care orașele se află în scenariul codului roșu, care va fi revizuit pe baza direcțiilor primite de la autorități.

Până în prezent, Just Eat Takeaway.com a cheltuit deja peste 30 de milioane de euro pentru sprijinirea restaurantelor din întreaga lume și aproximativ 6 milioane de euro pentru asistență pentru lucrătorii din domeniul sănătății. Compania va continua să exploreze introducerea unor măsuri suplimentare de sprijin în viitor.
În plus, Takeaway.com lucrează cu restaurantele partenere pentru a ne asigura că toate măsurile recomandate de sănătate și siguranță sunt implementate și respectate, în interesul clienților, al angajaților și al curierilor.

Pentru mai multe informații accesați https://www.justeattakeaway.com/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 223
denisa

Adaugat in urma cu 772 zile, 29 Oct. 2020

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
curs v ray corona si arnold randare in 3d studio max

Curs V-Ray, Corona si Arnold, randare in 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
curs corel draw intensiv

Curs Corel Draw intensiv

Bucuresti, Bucuresti. 1 Dec 2022 - 15 Dec 2022
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
coaching pentru traineri

Coaching pentru traineri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .