poze subway sarbatoreste deschiderea unui nou restaurant central in bu

SUBWAY sarbatoreste deschiderea unui nou restaurant central in Bu

Bucuresti , Bucuresti. Joi 22 Mai 2014 06:45
BD. Unirii nr. 27

Categorii: Alte Evenimente

SUBWAY marcheaza deschiderea noului restaurant cu oferte speciale pentru sandvisurile savuroase

SUBWAY anunta oferte speciale cu ocazia evenimentului care marcheaza cel mai nou restaurant deschis in Bucuresti. Artistii sandvisurilor pregatesc combinatii savuroase in noul restaurant din centrul orasului situat in Piata Unirii, una dintre cele mai importante zone de trafic din capitala. Deschiderea urmeaza ruta de dezvoltare a restaurantelor SUBWAY din Romania si reprezinta al 11-lea restaurant din Bucuresti.
Locatia a fost strategic aleasa pentru a continua extinderea SUBWAY in cele mai importante zone ale orasului, tranzitate de un numar ridicat de persoane. Pe trotuarul din fata restaurantului nou deschis, vizavi de Centrul Comercial Unirea, numarul trecatorilor se ridica la cateva sute de mii zilnic in timpul orelor de varf.
”Avem o locatie care ne avantajeaza, intrucat restaurantul nostru se afla la intersectia mai multor mijloace de transport in comun, precum statia de metrou Unirii 1, tramvaiele din zona Mitropoliei si statiile de autobuz din fata restaurantului. Suntem incantati sa extindem pentru clientii nostri experienta gusturilor delicioase cu un nou punct de atractie SUBWAY in centru. Ne pastram astfel promisiunea de a incuraja mentinerea unei diete bogate in alimente proaspete. In plus, am dorit sa cream pentru bucurestenii grabiti un nou loc unde se pot opri pentru a savura un sandvis preparat in fata lor, cu cele mai proaspete ingrediente”, a declarat Maria Ion, detinatoarea restaurantului SUBWAY Unirii.
Marea deschidere de pe 22 mai este celebrata cu o promotie speciala: la fiecare salata sau sandvis cumparat, se ofera un sandvis gratuit. In plus, artistii sandvisurilor de la SUBWAY folosesc ingrediente speciale, diverse tipuri de paine proaspata si sosuri in combinatii unice, pentru a oferi cate un sandvis personalizat pentru toti clientii. In acest fel, Subway incurajeaza toti fanii sa intre in restaurant si sa guste deliciosul SUB, care ofera energie pentru intreaga zi. In plus, fanii isi pot personaliza SUB-ul preferat prin alegerea de ingrediente in milioane de combinatii delicioase.
”Continuam ruta dezvoltarii retelei de restaurante SUBWAY cu o noua unitate deschisa in Piata Unirii care marcheaza al 11-lea restaurant deschis in capitala. De asemenea, noul restaurant mareste cercul lantului din jurul centrului orasului si ofera comunitatii un nou loc pentru o gustare rapida si proaspata”, a declarat Rumen Radev, SUBWAY Development Manager.
SUBWAY intelege si promoveaza consumul alimentelor proaspete si ofera toate informatiile nutritionale pentru produsele preparate in restaurant. Cu o larga varietate de combinatii si ingrediente, dietele devin mai prietenoase alaturi de aliati precum avocado si sandvisuri cu grasimi sub 6 g.
Din 2011, cand compania a deschis primul sau restaurant in Bucuresti, SUBWAY a continuat sa se extinda, ajungand la 20 restaurante in cele mai importante orase din intreaga tara precum: Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Sibiu.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 675

Eveniment postat de organizator

people

Adaugat in urma cu 3598 zile, 22 Mai. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .