poze  subway lanseaza produse in varianta xl cu por ie dubla de protei

Subway lansează produse în varianta XL cu porție dublă de protei

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Iulie 2021
Strada Icoanei, nr. 15, et. 2

Categorii: Alte Evenimente

Subway își extinde meniul prin lansarea variantei XL pentru două dintre produsele sale premium, wrap și salată XL. Beneficiul major de care consumatorii se pot bucura este porția dublă de proteine pe care acestea o oferă.

Noile variante XL de salate și wrap-uri marca Subway reprezintă modalitatea cea cea mai bună de a consuma o porție dublă de proteine. Fie că sunt de origine animală, fie că sunt vegetale în produsele vegetariene, proteinle sunt esențiale pentru menținerea unei bune funcționări a organismului. Pentru preparea acestor produse premium XL s-au folosit retete speciale, creand astfel un gust unic care nu se regăsește în niciun alt produs din meniu.
Pe lângă beneficiul nutrițional, cu ajutorul XL wrap-ului și al XL salatei nu mai este nevoie să întrerupi filmul sau să pierzi momentele importante din meciul sezonului din cauză că ți s-a terminat gustarea. Variantele XL ajută să îți potolești senzația de foame datorită numărului mare de proteine astfel că te poți bucura liniștit de de o vizionare neîntreruptă a programului preferat.
„Ne dorim să oferim clienților noștri produse delicioase, dar și cu valori nutriționale benefice organismului, astfel că am dorit ca salatele și wrap-urile premium din meniul nostru să aibă și varianta XL. Porția dublă de proteine este mult mai nutritivă astfel că oferă și o senzație de sațietate. Fie că suntem mai mereu pe drumuri și nu putem mânca, fie că nu vrem să întrerupem fimul sau meciul preferat pentru a ne potoli foamea, cu noile variante XL ne putem continua activitățile neîntrerupt”, a declarat Andrei Trifan, Business Developer of Subway brand.
Produsele Subway care au varianta XL și porție dublă de proteine sunt următoarele: wrap Teriyaki, wrap Caesar, wrap Chipotle Cheese and Steak, wrap Spicy Veggie queen și salatele Spicy guacamole, Chipotle Steak și Sweet onion Chicken.

Despre Subway
Lanțul de restaurante Subway® oferă sandwich-uri, salate și lipii proaspăt preparate în mai mult de 100 de țări, creând astfel peste 7 milioane de sandwich-uri în fiecare zi din ingredientele sale. Lanțul este o alternativă la fast-foodul tradițional, iar consumatorii pot alege pentru sandwich-uri, salate și wrap-uri dintr-o mulțime de variante de carne, proteine vegetale și legume.
Fiecare restaurant este deținut și operat prin francize Subway – o rețea de peste 20.000 de antreprenori și mici proprietari dedicați – care își propun să ofere cea mai bună experiență pentru clienții lor în comunitățile locale.
Website: https://mysubway.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 229
denisa

Adaugat in urma cu 996 zile, 07 Iul. 2021

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .