poze spartan investitie de 90 000 de euro pentru deschiderea unitatii

Spartan: Investitie de 90.000 de euro pentru deschiderea unitatii

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 Septembrie 2017 17:00 - Luni 18 Septembrie 2017
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr.2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/10000000

Lantul de restaurante de tip fast-food, Spartan, continua procesul de extindere in centrele comerciale din principalele orase din tara, prin inaugurarea unei unitati in Bacau. Restaurantul a fost deschis vineri, 1 septembrie, in urma unei investitii de 90.000 euro si este cea de-a 13 unitate proprie si a 33-a din cadrul retelei nationale. In primul weekend de functionare, unitatea Spartan din Bacau a inregistrat circa 2.000 de clienti.

Restaurantul ocupa o suprafata de 100 de m2, este situat in centru comercial Arena Mall, in zona de maxima vizibilitate a food-court-ului, in imediata vecinatate a McDonald’s, si are 17 angajati. Spartan Bacau si-a intampinat clientii cu produsele sale traditionale, datorita carora s-a facut cunoscut in toata tara: Souvlaki si Gyros, pregatite dupa retete proprii, pyta proaspata, preparata pe loc, precum si sosurile care sunt marca inregistrata. Carnea de pui, folosita in toate restaurantele din retea, provine de la ferma de la Ciorogarla, unde animalele sunt crescute in cele mai bune conditii, hranite cu graunte si nu se folosesc aditivi in procesare. Maioneza care intra in componenta sosurilor este facuta din oua, iar carnea de porc si berbecut este cumparata de la furnizori atent verificati si pregatita intr-un bait special, la fabrica de procesare de la Ciorogarla.

Cu ocazia inaugurarii celei de-a treisprezecea unitati proprii, Spartan a lansat promotii si oferte speciale care vor continua toata luna septembrie: la fiecare meniu Souvlaki Maxx, clientii au beneficiat de o bautura gratis.
“Am hotarat sa deschidem restaurantul din Bacau pentru ca, asa cum am afirmat mereu, vrem sa ducem numele si standardele de calitate ale marcii Spartan in toate orasele tarii. Am raspuns si cererii mari existente in acest oras, unde, conform studiilor de piata pe care le-am facut, multi oameni mergeau in Focsani si Iasi si mancau la Spartan, pentru ca nu exista un restaurant si in Bacau. De asemenea, din Bacau am primit cele mai multe cereri de franciza. Asadar, suntem increzatori ca in circa un an vom reusi sa ajungem lideri pe segmentul de carne rotisata in zona oraselor Bacau, Roman si Focsani, la fel cum s-a intamplat in Timisoara”, a declarat Anisoara Bataiosu, Director General al S.C. Strong MND S.R.L, compania detinatoare a francizei Spartan.

Parte a strategiei de consolidare si, in acelasi timp, de dezvoltare a afacerii, toate restaurantele din reteaua Spartan vor beneficia de o imbunatatire a designului, care va consta in modernizarea sistemului de iluminare si folosirea unor materiale de o calitate superioara, iar unitatea nou inaugurata in Bacau este prima realizata dupa noile specificatii.

“Arena Mall este un centru comercial cu un mix al chiriasilor diversificat si cu o zona de
food-court bine populata pentru un oras de provincie. Le suntem recunoscatori reprezentantilor centrului comercial si in special domnului Ovidiu Budeanu, proprietarul Arena Mall, care ne-au oferit tot sprijinul de care am avut nevoie. Dintre cele 16 restaurante prezente aici, Spartan este singurul cu meniuri de inspiratie greceasca, iar acest lucru cred ca ne confera un atu important. Faptul ca nu facem rabat de la calitate, iar acum ne asteptam clientii intr-un restaurant cu un design deosebit si prietenos, cred ca se va reflecta in evolutia acestei unitati, careia numarul treisprezece sunt convinsa ca ii va purta foarte mult noroc!”, a adaugat Anisoara Bataiosu.

Restaurantul din Bacau este cea de-a treisprezecea unitate proprie Spartan, ea adaugandu-se celorlalte douasprezece deschise in: Suceava, Focsani, Piatra Neamt, Botosani, Targu Jiu, Turnu Severin, Brasov, Constanta, Iasi, Braila, Pitesti. In prezent, reteaua Spartan numara 33 de restaurante, proprii si francizate, si este pe locul al IV-lea in topul celor mai extinse retele la nivel national.

###

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L, companie francizoare care detine si platforma www.francizelacheie.ro. Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 33 de restaurante, dintre care 13 sunt restaurante proprii si alte 20 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 20 de orase din tara: Suceava, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani,Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt, Constanta si Bacau.

Cifra de afaceri inregistrata la nivelul intregului grup (restaurante proprii si restaurante francizate) in 2016 este de 14 milioane de euro. In cele 13 restaurante detinute de Strong MND Corporation, societatea francizoare, sunt angajate peste 260 de persoane, iar in total, in toate cele 33 de unitati lucreaza peste 700 de oameni.

Mai multe detalii: http://www.spartanrestaurant.ro/ro/contact/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 935
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2404 zile, 18 Sep. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .