poze sarbatoreste un 1 decembrie de senzatie la sun plaza

Sarbatoreste un 1 Decembrie de senzatie la Sun Plaza!

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 1 Decembrie 2013 10:00 - Duminică 1 Decembrie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Sun Plaza Shopping Center sarbatoreste in stil propriu Ziua Nationala a Romaniei! Cei ce vor trece pragul centrului comercial duminica, 1 decembrie 2013, vor putea admira standul cu armament tip airsoft, vor face cunostinta cu personaje marcante din istoria tarii noastre si se vor bucura de un spectacol de dansuri populare sustinut de Ansamblul Folcloric Doina.

Expozitia de armament airsoft poate fi vizitata pe parcursul intregii zile de amatorii sportului sau de cei curiosi sa vada replici fidele ale diverselor tipuri de arme reale – AK-47, carabine M4, MP7, pistoale Glock etc.. Airsoft-ul, sport ce isi are originea in Japonia anilor `70, consta in simularea situatiilor de lupta, pornind de la confruntari de mici dimensiuni sau actiuni militare complexe si ajungand pana la reconstituiri istorice. In plus, pentru shopping in conditii de maxima securitate, personaje gata de lupta vor oferi iubitorilor de cumparaturi protectie pe toata durata petrecuta la Sun Plaza.
Pentru distractie pe toate gusturile, pasionatii de jocuri video vor avea un Military Play Station Corner numai pentru ei, unde se vor putea antrena cu cel mai nou joc din seria „Call of Duty”, „Call of Duty: Ghosts”, iar personaje istorice precum Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Mos Ion Roata, Nicolae Balcescu sau Ion C. Bratianu vor intampina vizitatorii centrului comercial, intregind astfel tabloul serbarii Zilei Nationale la Sun Plaza.
Spectacolul oferit de Ansamblul Doina va incepe la ora 17:30 si va cuprinde dansuri populare din principalele regiuni etno-folclorice ale Romaniei – Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova, Banat, Crisana sau Transilvania -, interpretate in costume populare autentice.

Mai multe detalii pe www.sunplaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.
Sun Plaza Shopping Center, centrul comercial din sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat de S IMMO AG si aflat in prezent in portofoliul CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale si romanesti), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 985
ina zaifu

Adaugat in urma cu 3772 zile, 29 Nov. 2013

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .