poze royal musical journey 14 septembrie sala radio 19 00

ROYAL MUSICAL JOURNEY-14 septembrie, Sala Radio, 19:00

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 14 Septembrie 2016 19:00 - Miercuri 14 Septembrie 2016
Strada General Henri M. Berthelot nr. 60 - 64,Sala Radio

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 500/900

La început de toamnă, Fundatia Calea Victoriei vă invită la concertul de gală „ROYAL MUSICAL JOURNEY” - o călătorie savuroasă și ritmată în Europa cochetă a secolelor XVII și XVIII.

Alături de dirijorul Gabriel Bebeșelea, genial muzician din tânăra generație, de fermecătoarea soprană Rodica Vica și de Orchestra Symphactory vom poposi la curtea somptuoasă a Regelui Soare, vom naviga muzical prin romantica Veneție și vom asculta acorduri divine din Germania. Fredonăm apoi refrene visătoare din Anglia și ne aventurăm în exoticele Indii Galante.

Șapte compozitori - Vivaldi, Rameau, Lully, Boccherini, Handel, Purcell si Broschi - ne vor surprinde cu lucrări inovatoare, cu improvizații inspirate și cu energia concentrată în muzica lor. Publicul va avea șansa să asculte instrumente astăzi neobișnuite, specifice epocii baroce: clavecin și teorba.

Călătoria noastră muzicală se va derula într-o atmosferă miraculoasă care va reînvia lumea visătoare și îndrăzneață a barocului. Ilustrații animate, create de artistul clujean Jozsef Vass, vor însufleți fiecare fragment muzical.

Imagini inspirate din tablouri de epocă, cu interioare bogat ornamentate și cu personaje ȋn costume fastuoase, vor reconstrui atmosfera și parfumul unei fabuloase lumi dispărute.

Dirijorul Gabriel Bebeșelea, unul dintre cei mai talentați artiști români, deținător a numeroase premii internationale, este aplaudat frenetic în săli de concerte din intreaga lume. Și-a finalizat studiile la renumita Universitate de Muzică din Viena, unde și locuiește în prezent. Invitata specială a serii este soprana Rodica Vica, o voce cu coloratură dramatică, specializată pe muzica barocă, recunoscută pentru rolurile interpretate la Opera Natională din București și în spectacole sau turnee din Italia, Franța, Austria, Belgia, Germania și Japonia.

Mai multe detalii găsiți în evenimentul de pe Facebook.

Biletele la concert se pot achiziţiona numai prin reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete:

Categoria I – 100 ron
Categoria II – 80 ron
Categoria III – 65 ron



Parteneri media: Radio România Muzical, Radio România Cultural, Metropotam, Revista Cariere, Șapte Seri, Hotnews, Zile și Nopți, Igloo, Observator Cultural, Unica, Psychologies, Bookblog, Decât o Revistă, Bookhub, Calendar Evenimente, Art 7 fm.

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2016/royal-musical-journey-concert-de-gala-14-septembrie-sala-radio-1900/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1009

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 2809 zile, 10 Aug. 2016

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .