poze  reinvent mini eco alien atelier de reciclare interaktiva

“reINVENT Mini – ECO Alien”. Atelier de Reciclare InteraktivA

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Aprilie 2014 10:30
Intrarea Mihai Eminescu, nr 5, sediul CROS

Categorii: Alte Evenimente

Interaktiv University are o surpriza pentru cei mici: un nou atelier din seria “reINVENT Mini”!

Conceptul atelierelor ”reINVENT Mini” a fost creat special pentru a veni in intampinarea parintilor care doresc sa suplineasca educatia celor mici cu informatii si activitati practice despre reciclare si reinventare, toate sub umbrela dezvoltarii originalitatii copiilor.

“reINVENT Mini” va fi pentru cei mici o experienta care le va testa indemanarea, imaginatia si simtul practic. Ei vor invata despre spiritul eco, despre reciclare si despre cum sa experimenteze cele mai nastrusnice idei cu cea mai improbabila materie prima: materiale ecologice, pet-uri, capace, haine uzate, etc.

Ne aducem aminte ca in copilarie am fost fascinati de povestile cu creaturi misterioase, cu taramuri indepartate si multe enigme de rezolvat. Insa, desi ne-am uitat vineri de vineri la ”Dosarele X” cu mult suspans in traire, copii fiind, nu ne-am imaginat niciodata extraterestri cum ii infatisau realizatorii serialului. Pentru mini-interaktivi ei erau niste omuleti simpatici, prietenosi, cu multe povesti de spus. Cu acesti extraterestri ne vom juca sambata, 12 aprilie, la atelier. Mai bine spus… ii vom crea! Apoi ii vom trimite intr-o misiune de salvare a Pamantului: le vor impartasi micutilor din intelepciunea ECO.

Trainerul “reINVENT Mini” este Claudia Ganea, pasionata de reciclare creativa si arta hand-made, creatoarea brandului Access Illusion. Ea ii va invata pe copii cum sa isi confectioneze propria jucarie personalizata si de ce reciclarea e importanta. La finalul atelierului fiecare participant va avea in “inventar” un nou prieten, realizat din materiale ecologice, cu o poveste unica.

”reINVENT Mini – ECO Alien” va avea loc la sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu numarul 5, Bucuresti), sambata 12 aprilie, intre orele 10:30 – 12:00. Costul sau este de 50 de lei. Toate materialele sunt incluse in pretul inscrierii si produsele finale vor apartine exclusiv participantilor.

Pentru mai multe detalii despre desfasurare, concept si pentru inscrieri online, va invitam sa vizitati pagina aceasta: http://interaktiv-university.ro/eco-alien

Iar parintilor si/sau fratilor mai mari care doresc sa faca ceva in paralel, le recomandam calduros atelierul de incondeiat oua care se desfasoara in aceeasi cladire, in acelasi interval orar. Detalii aici: http://interaktiv-university.ro/identitate-din-condei-atelier-de-incondeiat-oua

Ii asteptam cu nerabdare pe copii la “reINVENT Mini – ECO Alien”: uneori noi (re)dam viata obiectelor si miturilor!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/eco-alien

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3675 zile, 03 Apr. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .