poze proiect film be my cat a film for anne

Proiect film „Be My Cat: A Film for Anne”

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 12 Martie 2013 20:00 - Sâmbătă 6 Aprilie 2013

Categorii: Alte Evenimente

Campania de finanțare a filmului independent „Be My Cat: A Film for Anne”

Contribuiți la realizarea filmului independent „Be My Cat: A Film for Anne” cu o donație online (cu cardul) pe pagina oficială a campaniei de finanțare pe Indiegogo (în engleză) pe http://igg.me/at/BeMyCatAFilmForAnne/x/1735088 sau în contul RO40BPOS34206362562RON01 deschis la Banc Post pe numele Tofei Adrian!

Pentru contribuțiile voastre primiți respectivele cadouri numite „perks”, listate în coloana din dreapta pe pagina campaniei, în funcție de valoarea contribuției, de la „Mulțumuri speciale” și „Mulțumuri foarte speciale” pe genericul filmului și pe IMDb, la informații exclusive din timpul producției pe email (procesul de creație explicat, poze etc.), la o copie originală semnată a filmului pe DVD, până la calitatea oficială de Producător Executiv sau chiar un Rol Secundar în film!

Salut! Mă numesc Adrian Țofei, sunt actor și regizor independent și am nevoie de ajutorul vostru pentru a realiza acest film de lung-metraj (de ficțiune) despre eforturile neobișnuite ale unui băiat neobișnuit (Adrian Verdeș) de a cuceri inima unei faimoase actrițe Hollywoodiene (Anne). Acest proiect de film face parte dintr-un proiect independent de creație mai extins, „An Actor Creates” - http://adriantofei.wordpress.com/, unde am produs și regizat până în prezent trei piese profesioniste de teatru.

Principalele surse de inspirație ale filmului sunt spectacolul-monodramă independent „Monstrul” - http://adriantofei.wordpress.com/monstrul/, monodrama scrisă „Monstrul” - http://adriantofei.wordpress.com/monstrul-monodrama-de-adrian-tofei/, monologul „Să te îndrăgostești” - http://adriantofei.wordpress.com/sa-te-indragostesti-monolog/, alte lucrări scrise și evenimente reale, dar conceptul său de bază și povestea sunt noi.

Mă aflu în etapa de pre-producție, planificând și organizând toate elementele implicate în procesul de realizare a filmului și am nevoie de ajutorul vostru pentru a-l realiza, fiindcă un film profesionist de lung-metraj nu poate fi făcut si promovat cu buget aproape zero precum spectacolele mele independente de teatru.

Genuri: Comedie-Dramă, Comedie neagră, Dramă psihologică, Horror, Mister, Thriller psihologic
Subiectul pe scurt: Un băiat se îndrăgostește profund de o fată. Doar că Adrian Verdeș nu e un băiat obișnuit, modul în care iubește nu e unul obișnuit, iar fata nu e nici ea o fată obișnuită. Anne locuiește în Statele Unite și e vedetă de cinema. Adrian locuiește în România și e un nimeni. Dar totul e pe cale să se schimbe atunci când își cumpără o cameră video și începe proiectul vieții sale!
Cuvând cheie: Vulnerabilitate

Regizat, scris și produs de: Adrian Țofei
Distribuția (provizorie): Adrian Țofei (în rolul Adrian Verdeș) , Dorina Țofei (în rolul Ioana Verdeș)
Limba: Engleză
Durata: 80 minune
Locațiile filmărilor: Rădăuți, Putna, București
Data finalizării: finele anului 2013

Bugetul ideal necesar: 10000 dolari. Toți banii vor fi cheltuiți pe echipamentul de filmare, echipamentul de procesare, post-procesare (editare și creare de DCP), stocare digitală, transport în timpul filmărilor, necesități zilnice pentru echipă în timpul filmărilor (cum ar fi mâncarea), închirierea de spații, promovare (taxe de înscriere la festivaluri, copii DCP adiționale pentru festivaluri), plata figurației, securitate sau asigurarea echipamentului în timpul filmării în locuri nesigure (una dintre locații fiind o pădure), posibile taxe pentru a putea filma în unele locații.

Sunt direct responsabil de calitatea artistică a fimului, dar va trece neobservată dacă nu este susținută de o calitate tehnică decentă și de o mulțime de festivaluri de film (ceea ce presupune costuri ridicate). Cu alte cuvinte, contribuția ta face diferența!

Puteți ajuta și distribuind aceste informații!

Pagina campaniei oficiale pe Indiegogo: http://igg.me/at/BeMyCatAFilmForAnne
Pagina Facebook a filmului: https://www.facebook.com/BeMyCat.AFilmForAnne
Pagina filmului pe blogul meu: http://adriantofei.wordpress.com/be-my-cat-a-film-for-anne-ro/

Vă mulțumesc mult,

Adrian Țofei
0730410347
adriantofei@yahoo.com
https://www.facebook.com/adriantofei

Mai multe detalii: http://igg.me/at/BeMyCatAFilmForAnne/x/1735088

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2413

Eveniment postat de organizator

adrian ofei

Adaugat in urma cu 4056 zile, 12 Mar. 2013

Adaugat de AdrianTofei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 45

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .