poze nop i de vis nop i sfinte 2020 2021

Nopți de Vis. Nopți Sfinte 2020-2021

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Decembrie 2020 18:00 - Miercuri 6 Ianuarie 2021

Categorii: Alte Evenimente

Ce sunt cele 12 Nopți Sfinte? O practică psihologică și spirituală, menită să ne ajute să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarna și să ascultăm vocea liniștită din interior. În fiecare noapte, o incubare a visului pentru o lună din anul 2021!

Editează articolul


Comută la ciornă
Previzualizare
Actualizează


Adaugă titlu
Nopți de Vis. Nopți sfinte 2020- 2021

Nopțile dintre sărbători, numite și Nopțile Sfinte, sunt o pauză sacră, spațiul dintre întuneric și lumină. Un loc intermediar pentru a face liniște în minte și suflet, a face bilanțului anului istoric 2020, a visa și a planta semințele pentru anul ce vine. Să lăsăm visul care vrea să se nască să ne viseze! :) Vino să visăm la un an mai bun si mai blând cu fiecare!

Ce sunt cele 12 Nopți Sfinte? O practică psihologică și spirituală, menită să ne ajute să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarna și să ascultăm vocea liniștită din interior. În fiecare noapte, o incubare a visului pentru o lună din anul 2021!


Practica celor 12 Nopți Sfinte începe la apusul soarelui pe 24 decembrie și durează până la apusul soarelui pe 6 ianuarie. Acesta perioadă este un moment de visare, hibernare, ascultare și atenție la modul în care Universul își plantează semințele în noi pentru anul următor.

Tradiția spune că prima din Noaptele Sfinte (24 decembrie - 25 decembrie) conține amprenta pentru întregul an următor, în timp ce fiecare dintre nopțile următoare conține amprenta pentru una dintre luni. (De exemplu, apusul soarelui 25 decembrie - apusul soarelui 26 decembrie reprezintă ianuarie, în timp ce apusul soarelui 26 decembrie - apusul soarelui 27 decembrie reprezintă februarie etc.).


Ce vom face si cu ce?

Visare conștientă, aplicând ultimele descoperiri din medicina somnului, neurostiințe, psihoterapie și practicile străvechi din yoga tibetană.

Cu ce tehnici?

tehnica visului, visare conștientă
imagerie ghidată
metoda Simonton
hiponza ericksoniană
exerciții practice de conștientizare/mindfulness
exerciții comportamentale
tehnici de amintire a viselor
analiza și interpretarea viselor
reflecție și jurnal.
De ce anume ai nevoie pentru a urma acest curs?

Practica în timpul Sfintelor Nopți nu necesită mult efort din partea ta. Doar un jurnal, poate o lumânare sau o candelă. Însă cel mai important este să ai deschidere, curiozitate și o fereastră de timp în perioada sărbătorilor pentru a accesa materialele și a face exercițiile propuse!

Meditațiile ghidate sunt inspirate de experiența mea de visător sau oneironaut. :) Presărate cu metafore, au la baza cunoștințe solide din psihoterapia integrativă și cognitiv-comportamentala, Gestalt therapy, analiza jungiana a viselor, yoga și meditație.


Indiferent de apartenența ta religioasa sau spirituală, poți găsi în Nopțile de vis- Nopțile Sfinte 20/21 o călătorie plină de insigt-uri, sens și...visare! Dă tonul noului an într-un grup în care îți vei împărtăși visele, cu optimism si speranță!


Dacă simți că Nopțile Sfinte te cheamă la visare, te invit să te alături pentru această călătorie în lumea viselor!

Ce vei primi:

o 12 meditații ghidate;
o Sugestii de teme și practici în timpul zilei și pentru practica de noapte. în timpul viselor;
o Oportunitate de a te cunoaște mai bine, deschizând ușa inconștientului , de a te liniști și de a asculta înăuntru, pentru a găsi lumina ce îți va ghida noul an!

Mai multe detalii: https://doradinu.com/nopti-de-vis-2020-2021/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 476

Eveniment postat de organizator

dora dinu

Adaugat in urma cu 1169 zile, 20 Dec. 2020

Adaugat de DoraDinu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .