poze monitoarele aoc ofera solutii interactive de comunicare

Monitoarele AOC ofera solutii interactive de comunicare

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 Ianuarie 2015 18:00

Categorii: Alte Evenimente

Lansate anul trecut, modelele AOC, I2272PWHUT si I2472PWHUT si-au gasit rapid functionalitatea atat in birourile utilizatorilor de acasa, cat si in cadrul micilor business-uri. Datorita ecranelor tactile, sensibile la atingere in zece puncte, modelele pot deveni adevarate aviziere virtuale, sau panouri de comanda interactive Full HD.

Parteneri de nadejde pentru business-urile mici
Ecranele tactile au inceput sa devina solutii tot mai raspandite, inclusiv in cadrul business-urilor mici. Indiferent ca este vorba de navigarea pe Internet, scrierea de email-uri sau rularea unor aplicatii destinate afacerilor, utilizatorii se pot bucura de o experienta imbunatatita cu ajutorul sistemului de operare Windows 8. Datorita sensibilitatii la atingere in zece puncte, monitorul permite utilizatorilor sa controloze cu ambele maini aplicatiile folosite, de la scrierea diferitelor documente business, la vizualizarea in detaliu a unor imagini de mari dimensiuni. Totodata, ecranele pot fi inclinate pentru o experienta tactila optima.
Fie ca este vorba de un business in domeniul food service, bancar sau in invatamant, monitoarele AOC I2272PWHUT si I2472PWHUT ofera multiple benecifii si posibilitati de utilizare, ce pot face interactiunea cu clientii si cu angajatii mai eficienta si chiar mai distractiva. De exemplu, amplasate in bucatariile restaurantelor, monitoarele pot fi un real folos pentru angajati, care primesc comanda direct pe ecranul monitorului, prin intermediul unei aplicatii dedicate. Totodata, prin eliminarea imprimantelor pentru comenzi si inlocuirea lor cu monitoare tactile, costurile pentru consumabile scad considerabil.
Si in birourile de turism monitoarele tactile isi gasesc rapid intrebuintarea. Agentii de turism pot veni in intampinarea nevoii clientilor de a cunoaste in prealabil locatiile pe care le vor vizita, prin intermediul unei harti interactive. Astfel, acestia pot viziona trasee sau monumente importante si se pot decide mai usor asupra destinatiei de vacanta.

Specificatii avansate
Echipate cu panouri IPS de inalta calitate, monitoarele myTouch ofera unghiuri largi de vizualizare, de pana la 178° si o luminozitate de 250 cd/m² pentru vizionarea optima a imaginilor, indiferent de pozitia utilizatorului fata de acestea.
AOC I2272PWHUT si I2472PWHUT sunt echipate cu un set de difuzoare de inalta calitate, cu o putere de 2 watti, o camera frontala 720p si un microfon integrat. Astfel, monitoarele pot deveni o solutie eficienta si pentru apeluri si conferinte video.
Cele doua modele se bucura de optiuni variate de conectivitate. Alaturi de intrarea D-Sub, sursele de semnal pot fi conectate si prin intermediul celor doua porturi HDMI. Perifericele si celelalte gadgeturi pot fi conectate direct la monitor prin intermediul porturilor USB 3.0 si USB 2.0.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3374 zile, 29 Ian. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .