poze logitech lanseaza noul mouse de gaming g303 daedalus apex

Logitech lanseaza noul mouse de gaming G303 Daedalus Apex

Bucuresti , Bucuresti. Joi 5 Martie 2015 16:00

Categorii: Alte Evenimente

Senzorul optic al mouse-ului Logitech G303 Daedalus Apex faciliteaza un tracking precis

Logitech a lansat noul mouse din gama Logitech G, Logitech® G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse. Conceput in urma feedback-ului adunat de la cei mai entuziasti gameri si de la comunitatea eSports, Logitech G303 integreaza tehnologia de senzor exclusiva Delta Zero si un sistem de tensionare cu arc metalic.
“Comunitatea de gaming ne-a trimis un mesaj clar: isi dorea design-ul simetric al modelului G302 combinat cu senzorul uimitor integrat in mouse-ul G502,” a precizat Ujesh Desai, vice presedinte si general manager al diviziei de gaming de la Logitech. “Ne-am folosit de acest feedback pentru a dezvolta un mouse, tunat si testat de catre profesionisti, care sa asigure acuratete, confort si performanta. Datorita voua am creat acest device extraordinar.”
Logitech G303 dispune de unul dintre cei mai avansati senzori optici disponibili in mousii de gaming actuali si reflecta angajamentul companiei de a folosi stiinta pentru a concepe produse care sa-i ajute pe gameri sa castige. Logitech G303 permite personalizarea iluminarii RGB pentru crearea unei ambinte favorabile gamerului.
“G303 Daedelus Apex iti ofera un avantaj major,” a precizat Sean “sg@res” Gares de la echipa Cloud9, CS:GO. “Acest mouse este extrem de confortabil cu al sau design ambidextru.”
Senzor optic avansat
Mouse-ul G303 dispune de cel mai bun senzor optic Logitech ce faciliteaza un tracking precis. Tehnologia exclusiva Delta Zero minimizeaza efectul de “mouse acceleration”, pentru o acuratete imbunatatita si o precizie excelenta. Cu posibilitatea ajustarii rezolutiei DPI ce variaza intre valorile de 200 si 12.000, mouse-ul ofera un nivel de sensibilitate si tracking de neegalat si poate urmari miscari la viteza de 300 inci pe secunda. Senzorul optic poate fi calibrat pentru a obtine inaltimea maxima fata de mousepad (lift-off distance) si viteze de tracking maxime pe orice suprafata de gaming.
Design conceput pentru victorie
Design-ul mouse-ului Logitech G303 este compact si durabil. Sistemul exclusiv Logitech G de tensionare cu arc metalic reduce efectul de “pre-travel”, sensibilitatea butoanelor fiind mult imbunatatita. Butoanele de click stanga-dreapta au fost supuse unor teste ce au insumat 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui gamer profesionist de top care practica 10 ore pe zi, timp de doi ani.
Iluminare RGB personalizabila
Iluminarea RBG full-color integrata mouse-ului Logitech G303 proiecteaza lumina pe suprafata mouse pad-ului si poate fi personalizata dintr-o paleta de pana la 16,8 milioane de culori. Iti poti lumina mouse-ul cu ajutorul unor pattern-uri de lumina ambientale sau o poti dezactiva atunci cand nu folosesti sistemul.
Pret si disponibilitate
Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition Gaming Mouse va fi disponibil in Europa din luna martie 2015, la un pret recomandat de 69,99 Euro. Mai multe informatii se gasesc pe gaming.logitech.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 666
people

Adaugat in urma cu 3311 zile, 05 Mar. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .