poze lec ii de gatit cu chef florin dumitrescu
poze lec ii de gatit cu chef florin dumitrescu

Lecții de gătit cu chef Florin Dumitrescu

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 8 Octombrie 2016 15:00 - Sâmbătă 8 Octombrie 2016
str. Calea Văcărești, nr. 391

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 50/150

Chef Florin Dumitrescu va ține o lecție demonstrativă de gătit gratuită în Sun Plaza. Toți cei care doresc să învețe tehnici noi de preparare a alimentelor, să afle tainele mirodeniilor care pot înnobila orice preparat, dar și să îl întrebe pe chef Florin Dumitrescu despre rețetele lui sunt așteptați pe 8 octombrie, în intervalul 15.00-18.00, la Sun Plaza.

Chef Florin Dumitrescu va ține o lecție demonstrativă de gătit gratuită în Sun Plaza. Toți cei care doresc să învețe tehnici noi de preparare a alimentelor, să afle tainele mirodeniilor care pot înnobila orice preparat, dar și să îl întrebe pe chef Florin Dumitrescu despre rețetele lui sunt așteptați pe 8 octombrie, în intervalul 15.00-18.00, la Sun Plaza.
Să gătești sănătos nu înseamnă doar să alegi cele mai bune ingrediente, ci să înveți să le combini și să le prepari termic astfel încât să obții cel mai bun gust, dar și să le păstrezi calitățile nutriționale. Iar dacă adaugi și mirodenia potrivită, vei obține o mâncare de neuitat.
Despre toate acestea vei afla chiar de la chef Florin Dumitrescu, unul dintre cei mai iubiți și apreciați bucătari-șef din România. Pe durata celor trei ore de eveniment, organizat în parteneriat cu Electrolux, acesta va invita oaspeții prezenți să ia parte în mod activ la pregătirea câtorva rețete și să transforme orele de gătit în plăcere și bucurie.
În plus, pe toată durata cooking show-ului, toți cei prezenți vor fi invitați să participe la o călătorie imaginară pe tărâmul mirodeniilor în care vor ghici, după atingere și miros, câte un condiment. Toate eforturile participanților vor fi răsplătite cu premii constând în cartea ”Gătește cu mine” a lui Florin Dumitrescu.
De ce pastele carbonara nu conțin smântână, cum să prepari carnea de vită pentru a fi suculentă și fragedă, ce gust poate avea un burger din creveți sau cum poți transforma cartofii și nucile într-un desert apetisant, poți afla pe 8 octombrie de la ora 15.00, la Sun Plaza, într-un show inedit cu chef Florin Dumitrescu.
Pasiunea pentru gătit nu are vârstă. Te așteptăm la Sun Plaza pentru trei ore de secrete culinare dezvăluite și multă voie bună! Intrarea este liberă.

Mai multe detalii pe http://www.sun-plaza.ro/event/chef-florin-dumitrescu-gateste-pentru-tine/ şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.




Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.


Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.cbre.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 866
Cuvinte cheie: Bucuresti
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 2731 zile, 06 Oct. 2016

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .