poze invitatie la workshop ul gratuit creativitatea in business

Invitatie la Workshop-ul Gratuit Creativitatea in Business

Bucuresti , Bucuresti. Joi 6 Octombrie 2016 18:00 - Joi 6 Octombrie 2016
Str. Agricultori 37-39, sector 2

Categorii: Alte Evenimente

Incepand cu luna octombrie CODECS lanseaza un nou program Creativitatea in Business si va invita sa participati la workshop-ul demonstrativ gratuit cu aceeasi tema sustinut de Sorin Stan pe 6 octombrie.

Acest workshop le permite participantilor initierea in modalitatile de dezvoltare ale competentelor manageriale si de leadership si de rezolvare a problemelor in situatii date intr-un mod relaxat, prin utilizarea tehnicilor creative, atat la nivel individual cat si in echipa.

V-ati intrebat care este formula succesului unor companii de talie mondiala precum IBM, Apple sau Coca-Cola? Care sunt rolurile si practicile unei persoane creative, ale unui lider creativ si cum se poate gasi un echilibru intre acestea? De unde se nasc ideile cu adevarat inovatoare si cum se implementeaza pentru a genera performanta in viata de zi cu zi si in cadrul organizatiei din care faceti parte? Pentru a afla raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, va invitam in cadrul workshopului demo care va avea loc joi 6 octombrie 2106, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Workshopul Creativitatea in Business va fi sustinut de Sorin Stan, MBA.
Sorin Stan este de profesie inginer mecanic, specializat in actionari hidraulice si absolvent al programului Master of Bussiness Adminstration – The Open University Business School UK. Acest program l-a ajutat sa se perfectioneze in Strategie, Business Operations, Schimbare Organizationala si Creativitate/Inovatie. In calitate de manager, project manager, trainer si consultant in cadrul unor companii precum FESTO, REHAU Polymer, VES SA Sighisoara, RHS Company, Sorin a acumulat o experienta de peste 20 de ani, in prezent fiind consultant in management, inginerie si managementul proiectelor, cel mai recent proiect al sau fiind - Modernizarea si Reabilitarea canalului navigabil Dunare-Marea Neagra.

Participarea la workshop este gratuita si se face pe baza de inscriere folosind formularul de inscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBTSmnEq1WG952Xl5ky8bdZ18DAhyN7_HAXNbAJBXvuugfyQ/viewform?c=0&w=1 CODECS sau confirmarea prezentei dumneavoastra la marketing@codecs.ro sau la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS un consultant va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro. Va asteptam si pe www.facebook.com/CODECSNetwork sau pe grupul nostru LinkedIn, CODECS Network.

Mai multe detalii: http://www.codecs.ro/stiri/vino-la-workshopul-gratuit--creativitatea-in-business

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 894

Eveniment postat de organizator

codecs

Adaugat in urma cu 2733 zile, 03 Oct. 2016

Adaugat de codecs_marketing

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .