poze invitatie la rasfat pentru femeile active

Invitatie la rasfat pentru femeile active

Bucuresti , Bucuresti. Luni 5 Martie 2018 18:00 - Luni 5 Martie 2018
Sos. Progresului, Nr. 151-171, Sector 5, Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

7Heaven, brandul international de masti pentru infrumusețare, invita doamnele si domnisoarele la momente de rasfat si relaxare, dupa antrenamentul de la sala.

Luni 5 martie si marti 6 martie, brandul a pregatit un loc special pentru ele, un colt din al saptelea cer unde sa primeasca un cadou cu ocazia lunii martie, luna dedicata femeilor: la iesirea de la clasele de sport si fitness, domnitele vor fi invitate sa isi aplice o masca textila pentru fata cu infuzii de ingrediente naturale, pentru o portie rapida de hidratare a tenului si vor avea parte de o sedinta de masaj al bratelor.
Cele doua zile de rasfat se vor desfasura la centrul de fitness Happy Gym (adresa: Sos. Progresului, Nr. 151-171, Sector 5, Bucuresti).

Ele vor primi inca o masca de la 7Heaven cu care sa continue acasa rutina de ingrijire saptamanala a tenului: masca peel off, textila cu infuzie de argila, cu namol sau exfolianta, cu ingrediente naturale precum ceai verde, castravete si lamaie, pulpa de rodie, miere de Manuka si multe altele dintr-o gama variata.

Domnitele se vor bucura de hidratare post workout, cu bautura naturala Sloop - sucuri din fructe si legume care nu contin aditivi, coloranti, arome sau zahar adaugat.
De asemenea, fiecare dintre cei care “calca pragul” 7Heaven luni si marti si beneficiaza de sesiunea de rasfat intra intr-o tombola , care va desemna 3 castigatoare ale cate unei invitatii VIP la Conventia Internationala de Fitness, organizata de Fitness Scandinavia la Bucuresti, pe 12 si 13 mai.

Brandul nu neglijeaza insa domnii - pentru ca 7Heaven are si masti pentru fata adresate barbatilor, acestia vor primi in dar mastile speciale pentru ei, daca vor vizita spatiul de activare.

7th Heaven este un brand international de masti de înfrumusețare pentru față, păr și picioare, create de specialiști, cu ingrediente naturale din toate colțurile lumii. Produsele sunt cruelty free – brandul militeaza impotriva testarii pe animale. In Romania, produsele se gasesc la www.my7thheaven.com/ro.

Mai multe detalii: http://www.my7thheaven.com/ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 667

Eveniment postat de organizator

raluca mihaila

Adaugat in urma cu 2340 zile, 01 Mar. 2018

Adaugat de Militari Shopping

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
via a sanatate mister expo

Viață Sănătate Mister Expo

Bucuresti, Bucuresti. 20 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .