poze gradina botanica devine si in acest an un taram al povestilor

Grădina Botanică devine şi în acest an un tărâm al poveştilor

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 1 Iunie 2013 09:00 - Sâmbătă 1 Iunie 2013
Gradina Botanica D. Branza Bucuresti - Şos . Cotroceni, nr. 32, sector 6

Categorii: Alte Evenimente

Sâmbătă, 1 iunie 2013, între orele 09:00 şi 14:00, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București devine şi în acest an un tărâm al poveştilor. Asociația Team Work organizează o nouă ediţie a Vânătorii de Comori, în cadrul căreia cei mici îşi vor antrena curiozitatea şi spiritul de aventură în misiunea de a găsi comorile ascunse ale Grădinii Botanice. Părinţii și cadrele didactice care îi vor însoţi pe copii vor avea ocazia să fie asistenţii „vânătorilor” în drum spre comoară şi să descopere împreună cu aceştia surprizele naturii.

Evenimentul va avea loc între orele 09:00 şi 14:00, iar doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie oricând în acest interval chiar la intrarea în Grădina Botanică, unde îi vor aștepta personaje de basm care îi vor îndruma pe un traseu stabilit. În timp ce se vor plimba prin Grădina Botanică, cei mici vor întâlni personaje din povești care le vor pune întrebări despre natură. În schimbul răspunsurilor corecte, vor fi îndrumați mai departe, spre următorul indiciu al comorii de la sfârșitul traseului.
Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică este susținută de partenerii media StartUB, CalendarEvenimente.ro, Decosieco.ro, buzzcamp.ro, InParc.ro, Onlinegallery.ro, UrbanKid.ro, Gratuitor.ro și ProKid.ro.
Vânătoarea de Comori face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor şi Clubul Grădinarilor.
Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work este organizat și funcționează pe proiecte și departamente (formate din şi coordonate de tineri), replicând structura și activitatea unei companii, astfel încât voluntarii să îşi poată desfăşura activitatea într-un context cât mai apropiat de cel de pe piaţa muncii. De asemenea, Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.
Persoană de contact:
Cosmin Vasile
Asociația Team Work
(+40) 730 60 92 06
cosmin_vasile_tw@yahoo.com
https://www.facebook.com/TeamWorkNGO

Mai multe detalii: http://blogteamwork.blogspot.ro/2013/05/1-iunie-2013-va-invitam-la-o-noua.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1042
Cuvinte cheie: IUNIE , Joc , copii , gradina , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

cosmin vasile

Adaugat in urma cu 3964 zile, 22 Mai. 2013

Adaugat de Cosmin10807

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .