poze gourmet show

Eveniment Anulat !



Gourmet Show

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 23 Februarie 2019 20:00 - Sâmbătă 23 Februarie 2019
Blv. Regina Elisabeta, nr.45, sector 5

Categorii: Alte Evenimente

Maestrul bucatar, Alex Cirtu, ne va desfata seara cu preparate senzuale in completarea lunii dragostei

Tip spectacol: Culinar
Durata: 2h
Preturi bilete: 35 Lei
Chef: Alex Cirtu
invitat special: Tania Popa

Sinopsis
Dragi gurmanzi si amatori de gusturi fine, Gourmet Show se intoarce in aceasta iarna, cu noi invitati minunati si trucuri gastronomice inedite. Asadar, va invitam la o seara de neuitat, la o editie speciala a show-ului culinar, devenit deja o traditie pentru Restaurantul Elisabeta. Cu mic cu mare, alaturi de Alex Cirtu si invitata lui, Tania Popa, vom deschide o noua serie de show-uri culinare, ne vom distra, gusta si invata sa pregatim preparate apetisante. Tematica serii de sambata, 23 februarie, este in stilul romantic al perioadei si anume afrodisiac.

Maestrul bucatar, Alex Cirtu, ne va desfata seara cu preparate senzuale in completarea lunii dragostei. Cu experienta atat in domeniul invatamantului, cat si in a le gatitului, maestrul bucatar vine pregatit sa va impartaseasca tainele bucatariei printr-un meniu fierbinte, pregatit integral in prezenta dumneavoastra, condimentat cu tips&tricks pe care le puteti aplica in bucataria proprie. Pregatit sa lase secretele la o parte, alaturi de invitata lui, Tania Popa, chef este gata sa va transpuna in mijlocul experientei autentice.

Cu o activitate de peste 7 ani in domeniul HoReCa, chef Alex Cirtu, a inceput ascensiunea odata cu participarea la cel mai popular concurs de gatit din lume, la prima sa editie in Romania, Masterchef. Ambitia si dorinta de afirmare intr-un domeniu nou, atractiv si mereu reinventabil, a fost ceea ce l-a determinat sa vrea sa exploreze si sa munceasca pe un front comun cu bucatarii ce vor sa duca gastronomia romaneasca acolo unde-i este locul: la rang de excelenta ! Fiind un spirit competitiv, in cautarea progresului continuu, la scurt timp dupa incheierea competitiei culinare Masterchef, a reusit sa termine pe primul loc in cadrul a doua Campionate Internationale de Gatit, unul in Arad, iar altul in Cluj. Odata cu-acestea a inceput sa se implice in cat mai multe evenimente culinare, care mai de care mai diversificate.

Gourmet Show” este un concept inedit marca Restaurantul Elisabeta, devenit o traditie, ce se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Conceptul reuneste maiestria unui bucatar chef care va impartasi, celor prezenti, din tainele bucatariei si ii va invata prepararea meniului tematic al serii cu charm-ul unui invitat special ce va condimenta cu umor si buna dispozitie. “Gourmet Show” inseamna lectii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor si voie buna, preparate culinare delicioase pregatite chiar in fata participantilor! Cu alte cuvinte, va invitam la Restaurant Elisabeta sa “Gustam, ne distram, invatam!”.

Mai multe detalii: https://teatrulelisabeta.ro/js_events/gourmet-show/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 275
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 1885 zile, 30 Ian. 2019

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
    Nu sunt comentarii adaugate la evenimentul: Gourmet Show

    .