poze gourmet show cu chef odette

Gourmet Show cu Chef Odette

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Octombrie 2018 20:00 - Joi 18 Octombrie 2018
Blv. Regina Elisabeta, nr. 45, sector 5

Categorii: Alte Evenimente

Gourmet Show este un concept inedit marca Restaurantul Elisabeta, devenit o traditie, ce se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Show Gourmet cu Chef Odette

-pentru cei cu gusturi fine-

Dragi gurmanzi si amatori de gusturi fine, Gourmet Show se intoarce in aceasta toamna cu noi invitati minunati si trucuri gastronomice inedite. Asadar, va invitam la o seara de neuitat, la o editie speciala a show-ului culinar, devenit deja o traditie pentru Restaurantul Elisabeta. Cu mic cu mare, alaturi de Chef Odette si invitatele sale speciale, Monica Davidescu si fiica sa, Dora, vom deschide o noua serie de show-uri culinare, ne vom distra, gusta si invata sa pregatim preparate savuroase insa foarte sanatoase. Da, tematica serii de joi, 18 octombrie, este stilul de viata sanatos si echilibrat, stil adoptat deja de protagonistele noastre.

Chef Odette ne va desfata seara cu preparate senzationale, foarte sanatoase, iar alaturi de aceasta, Monica Davidescu si fiica sa, Dora, ne vor impartasi din secretele stilului lor de viata si ne vor incanta cu sarmul lor debordant.

Chef Odette este finalista cunoscutei emisiuni de cooking MasterChef. Absolventa a cursurilor Academiei Barilla, in Italia, Odette a impresionat gurmanzii, in cadrul tuturor proiectelor la care a participat, cu preparatele sale inedite.

Monica Davidescu este o indragita actrita, cu un talent actoricesc desavarsit si o prezenta scenica inconfundabila. Dedicata, energica si imprevizibila, Monica Davidescu ne va molipsi cu dinamismul si umorul ei debordant. Cu siguranta nu vor lipsi nici interventiile sale pline de “substanta” in timp ce ii va fi ucenic devotat lui Chef Odette. Alaturi de cele doua, va fi si fiica Monicai Davidescu, Dora, obisnuita deja cu scena si performantele artistice.

Gourmet Show” este un concept inedit marca Restaurantul Elisabeta, devenit o traditie, ce se adreseaza celor ce sunt pasionati de gusturi fine si arome inedite din jurul lumii!

Conceptul reuneste maiestria unui bucatar chef care va impartasi, celor prezenti, din tainele bucatariei si ii va invata prepararea meniului tematic al serii cu charm-ul unui invitat special ce va condimenta cu umor si buna dispozitie. “Gourmet Show” inseamna lectii de cooking, tips&tricks din lumea gastronomiei, umor si voie buna, preparate culinare delicioase pregatite chiar in fata participantilor! Cu alte cuvinte, va invitam la Restaurant Elisabeta sa “Gustam, ne distram, invatam!”.

Mai multe detalii: https://www.restaurantelisabeta.ro/2018/09/11/gourmet-show-cu-chef-odette-joi-18-octombrie-ora-2000/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 672
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

otilia ioana

Adaugat in urma cu 2035 zile, 27 Sep. 2018

Adaugat de Restaurant Elisabeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 906

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .