poze global citizen meeting

Global Citizen Meeting

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 19 Martie 2013 17:00 - Marţi 19 Martie 2013
Facultatea de Geologie şi Geofizică, în Amfiteatrul 2A

Categorii: Alte Evenimente

Mai ai câteva zile să te înscrii pentru programul de voluntariat oferit de AIESEC Bucureşti, într-una din cele peste 100 de ţări partenere.

AIESEC Bucureşti te invită să te înscrii până pe data de 21 martie, pentru programul internaţional de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). Alege între social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, marketing, ecologie ş.a. şi timp de minim 6 săptămâni fii parte a unei experienţe internaţionale, în ţări precum Brazilia, India, Taiwan, Polonia, Italia etc.

Indiferent de ţara în care alegi să pleci, din cele partenere, vei avea alături, pe tot parcursul experienţei tale, echipa AIESEC din ţara gazdă. Vei lucra într-un mediu internaţional, cu tineri care au ales, ca şi tine, să facă voluntariat printr-un program AIESEC, iar reţeaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.

Avantajele unui internship cu AIESEC sunt lunga experienţă de schimburi interculturale în Bucuresti şi în lume, siguranţa şi varietatea opţiunilor. Fii printre miile de tineri care aleg anual un GCDP şi echipa AIESEC Bucureşti îţi va oferi suportul pentru selectarea şi aplicarea pentru un program, apoi pentru obţinerea vizei şi a altor documente necesare. Totodată, vei avea parte de traininguri de pregătire pentru ca experienţa ta internaţională să fie de neuitat.

În plus, poţi participa marţi, pe 19 Martie, între orele 17:00 - 20:00 la evenimentul AIESEC Global Citizen Meeting, la Facultatea de Geologie şi Geofizică, în Amfiteatrul 2A. În cadrul acestui eveniment, vei afla mai multe despre AIESEC şi despre internshipurile pe care le oferă si vei avea oportunitatea de a vorbi cu persoane care au fost plecate în diverse ţări cu programul Global Community Development.


Te poţi înscrie pentru acest program de internshipuri pe site-ul AIESEC Bucureşti ( http://www.aiesecbucharest.ro ) până pe 21 Martie, urmând ca între 22-25 martie să aibă loc interviurile de grup, iar între 27-29 martie cele individuale. După aceste două etape are loc perioada de inducţie care se desfăşoară între 1-10 aprilie. Între timp, îți poți căuta deja internshipuri și poți începe pregătirea pentru momentul plecării, însă nu înainte de interviul final, care va avea loc între 12-14 aprilie.


Despre AIESEC Bucureşti
AIESEC București este parte a celei mai marii organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, în prezent în 14 orașe.



Pentru mai multe detalii:
http://www.aiesecbucharest.ro/ http://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page?fref=ts

Persoana de contact:

Maria Sburlan, Campaign Manager GCDP

Email: maria.sburlan@gmail.com

Tel: +40749813890

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1227

Eveniment postat de organizator

george

Adaugat in urma cu 4049 zile, 19 Mar. 2013

Adaugat de AIESEC Bucuresti

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .