poze evolutia monitoarelor intr o lume aflata in continua schimbare

Evolutia monitoarelor intr-o lume aflata in continua schimbare

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 7 Aprilie 2015 15:00

Categorii: Alte Evenimente

Multitudinea de servicii de streaming a transformat obiceiurile de vizualizare ale celor mai multi utilizatori: de la servicii ce permit inregistrarea continutului programelor TV, la cresterea rapida a vizibilitatii canalelor de YouTube sau a utilizarii dispozitivelor mobile, toate acestea schimba modul in care divertismentul este privit. Odata cu aceste schimbari, AOC a facut in mod constant eforturi pentru a raspunde noilor nevoi de divertisment ale utilizatorilor. In timp ce modelele mai vechi de monitoare erau proiectate pentru a afisa numai continutul de pe computer, cele noi au devenit un sistem multimedia pentru cei mai multi utilizatori. Din acest motiv, AOC a dezvoltat o gama de monitoare ce isi propune sa intampine interesele fiecarui individ, oferind o multitudine de oportunitati.

Cateva dintre monitoarele din portofoliul AOC care au fost create pentru a face posibila o experienta multimedia moderna sunt modelele U3477PQU, I2473PWY, E1759FWU.

U3477PQU: Acest monitor cu un ecran generos de 34 de inchi (86 cm) 21:9 WQHD este perfect pentru a urmari filmele preferate. Cu o rezolutie UltraWide de 3440 x 1440, modelul U3477PQU este potrivit si pentru utilizatorii care lucreaza in acelasi timp la mai multe sarcini.
http://aoc-europe.com/en/products/u3477pqu

I2473PWY: Un monitor elegant, Full HD de 24” (61 cm), dispune de boxe ONKYO integrate, pentru o experienta autentica de cinema. Modelul I2473PWY suporta MHL si Miracast, ce permit o conectare facila a dispozitivelor mobile pentru a afisa continutul acestora pe ecran.
http://aoc-europe.com/de/products/I2473PWY

E1759FWU: Acest monitor portabil de 17” (43 cm) iti largeste campul de vizualizare, comportandu-se ca un ecran suplimentar. Modelul ofera un plus de comoditate, necesitand un singur cablu pentru transfer de date si incarcare.
http://aoc-europe.com/en/products/e1759fwu



Cinema la tine acasa
Atunci cand ne gandim la o experienta cinematografica veritabila, cel mai adesea nu ne vine in minte un simplu monitor. Cu toate acestea, cresterea utilizarii serviciilor de streaming si video-on-demand au transformat computerul intr-un centru multimedia. Disponibilitatea online a continutului video, precum si dezvoltarea rapida a tehnologiilor de afisare au transformat monitorul intr-un companion indispensabil al televizorului. Pentru a potrivi calitatea exceptionala a imaginii cu o experienta audio pe masura, cele mai multe monitoare dispun de un set integrat de difuzoare. Astfel, se reduc costurile si spatiul ocupat in incapere, avand in vedere ca nu mai este nevoie de un sistem audio independent. Cinefilii se pot bucura de spatiosele ecrane 21:9, ce ofera continut audio si video la o calitate uimitoare, datorita dimensiunii si surselor de semnal variate.

Continut de pe dispozitive mobile la rezolutie uimitoare
Tocmai v-ati intors din vacanta si doriti sa impartasiti cele mai frumoase fotografii cu cei dragi ? Continutul de pe dispozitivele mobile a devenit o sursa principala de divertisment. Problema: spatiul limitat de pe ecran limiteaza si experienta de vizualizare. Solutia: tehnologii precum MHL, ce transforma ecranul monitorului in partenerul perfect atunci cand vine vorba de transferarea continutului de pe mobil pe un ecran cu o rezolutie mai mare. Tehnologia MHL permite conectarea direct la monitor a dispozitivelor mobile compatibile cu sistemul de operare Android, pentru a afisa continutul pe un ecran mai mare. Odata conectat, dispozitivul mobil poate fi incarcat prin intermediul aceluiasi cablu. Din portofoliul AOC fac parte si monitoare care permit afisarea wireless a continutului de pe dispozitive mobile, datorita tehnologiei Miracast. Niciodata nu a fost mai usor sa impartasesti fotografii sau videoclipuri cu cei dragi.

Performanta portabila pentru vizionari pe fuga
Un mediu de lucru modern necesita o configurare flexibila a dispozitivelor de lucru, potrivita pentru activitati multiple, precum prezentari, vizualizare de documente, concepere de texte si multe altele. Acestu lucru necesita de obicei spatiu in plus pe ecran, lucru greu de realizat atunci cand esti in mers. Solutia: monitoare USB ce permit utilizatorilor din mediul business sa isi configureze un spatiu de lucru cuprinzator atunci cand lucreaza din afara biroului. Mai mult, aceste monitoare simplifica multe situatii de lucru, utilizatorii putand sa impartaseasca informatii cu partenerii pe ecranul suplimentar.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 3300 zile, 07 Apr. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .