poze dunwell finalizeaza o tranzactie semnificativa pe segmentul de pr

Dunwell finalizeaza o tranzactie semnificativa pe segmentul de pr

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 25 Aprilie 2018 17:00 - Miercuri 25 Aprilie 2018
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr. 2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/100000000

Dunwell, prima si singura agentie de brokeraj din Romania specializata exclusiv in segmentul industrial al pietei imobiliare, a finalizat o tranzactie de 5.000 m2 intre Opsan, producator turc de componente pentru industria auto, si CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est.

In primul trimestru al acestui an Dunwell Industrial Brokerage a finalizat procesul de intermediere al tranzactiei dintre Opsan (Orijinal Sac Parça San. ve Tic. A.S.) si CTP. Firma turca, producatoare de componente auto, va ocupa un spatiu de 5.000 m2 in CTPark Pitesti. Cladirea va fi construita special pentru Opsan, dupa specificatiile tehnice indicate de chirias, si va fi realizata la cele mai inalte standarde de calitate si inovatie privind eficienta energetica.

„Aceasta prima tranzactie din sectorul productiv reprezinta pentru echipa Dunwell atat finalizarea unui proces de durata, cat si confirmarea capacitatii noastre de a activa cu succes pe acest segment al pietei imobiliare si de a ne servi clientii cu expertiza noastra. Rezultatul colaborarii cu Opsan si CTP ne da incredere pentru urmatoarea perioada, acum concentrandu-ne eforturile spre celelalte proiecte aflate in pipe-line.”, a spus Marian Orzu, Managing Partner Dunwell.

Extinderea Opsan in Romania si alegerea construirii primei unitati productive la Pitesti este atat o consecinta a unui nivel de calificare ridicat al fortei de munca romanesti in general si din sectorul industriei auto in special, dar si datorita infrastructurii existente in zona. Experienta si calitatea unitatilor de productie dezvoltate de CTP, au contat de asemenea foarte mult in definitivarea acestei tranzactii.

„Alegerea de catre Opsan a CTPark Pitesti pentru dezvoltarea primei lor investitii in Romania este pentru noi o confirmare ca CTP isi indeplineste cu succes rolul de a oferi cele mai bune solutii clientilor sai. Cladirea pe care o vom dezvolta pentru Opsan include spatii de productie adaptate nevoilor lor, precum si birouri, in asa fel incat angajatii noului nostru chirias sa beneficieze de cele mai bune conditii pentru a-si desfasura activitatea”, a declarat Iulia Busca, Business Development Manager in cadrul CTP Romania.

..............................................

Despre Dunwell

Dunwell, primul si singurul broker exclusiv de real estate industrial din Romania, este un start-up infiintat in 2017 in Bucuresti. Scopul agentiei este de a intermedia tranzactiile intre proprietarii de spatii logistice si industriale (proprietati noi, existente, in constructie, built-to-suit, proiecte brownfield sau greenfield etc.) si chiriasi (furnizori de servicii logistice, retaileri traditionali si online, FMCG, companii cu activitati de productie). Divizia de terenuri se ocupa de tranzactionarea de terenuri, atat industriale, cat si pentru alte destinatii de dezvoltare, de la vanzari de terenuri cu o singura parcela, pana la compactarea mai multor parcele, in functie de zona si nevoi. Parteneri executivi ai Dunwell sunt: Marian Orzu, unul dintre cei mai vechi specialisti ai pietei de industrial, cu peste 13 ani de experienta in domeniu, Daniel Cautis, cu peste 6 ani vechime in industrie si Laurentiu Badea care are 15 ani de experienta in piata imobiliara romaneasca.

Despre Opsan

Opsan combina mai mult de 50 de ani de expertiza cu procesele sale de productie si sistemele de control al calitatii pentru a furniza componente si ansambluri metalice de inalta tehnologie. Astazi, Opsan este unul dintre liderii industriei de componente auto din Turcia utilizand cele mai noi tehnologii si echipamente pentru operatiuni de stantare, sudura si montaj. Expertiza sa se refera in special la: caroserie si componente sasiu, scaune si piese de interior, proiectare si fabricare de scule si dispozitive.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 4,5 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 80 de puncte strategice. In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafata inchiriabila situata in zece orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara, Turda.

Mai multe detalii: http://www.unitedcom.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 818
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2164 zile, 25 Apr. 2018

Adaugat de razvan@thecause.eu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .