poze despre feminitate i armonizarea energiilor feminin masculin

Despre Feminitate și armonizarea energiilor feminin-masculin

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Martie 2014 19:00 - Vineri 21 Martie 2014
incubator 107, Strada Traian nr. 107

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/40

Ei bine, atelierul se adresează atât femeilor cât și bărbaților. Ideea este că vom descoperi împreună care sunt atuurile acelor energii și calități care ne animă și cum putem să le oferim mai mult spațiu în viața noastră și să le manifestăm liber și exploziv!

Atelierul este presărat cu exerciții și jocuri practice și cu multă deschidere, descoperiri și înțelegeri revelatorii. Este strâns legat și de vindecare, atât a unor traume vechi, care se cer eliberate și văzute, acceptate și integrate, cât și a credințelor limitative din trecut sau a unor concepții și preconcepții prezente. Vom vedea ce stă ascuns în spatele tuturor acestor lucruri, ca să descoperim de fapt cine suntem cu adevărat. Muzica ne va fi ghid, la fel ca și liniștea, apoi dansul, culorile, aromele fructelor și florilor de primăvară!

Vom face loc feminității în viața noastră după ce atât de mult timp poate că am respins acest lucru și am crezut că feminitatea se leagă de slăbiciune sau pasivitate sau de femeie și calitățile și defectele care îi sunt atribuite. Vom descoperi ce este de fapt această feminitate despre care tot vorbim atât, de secole și o purtăm în noi atât femei cât și bărbați, de la străbuni, din cărți sau din alte surse. Vom descoperi această energie în sine, în esența ei și vom descoperi ceea ce ne este nouă specific, personal, autentic și ce dorim să fim, să arătăm și să manifestăm cu adevărat în lumea largă.

Prin activarea principului Yin interior, vom găsi adevărata putere și poftă de viață, energie, bucurie și înțelegerea profundă a lucrurilor. Vom vedea răul și bunul din oricine și orice și vom decide chiar noi ce alegem! De fiecare dată! Astfel vom putea păși mai mature și mai sincere prin viață și vom fi sau vom urma exemple sănătoase din jur. Energia feminină este puternic legată și de vindecare, de activare a unor capacități de autovindecare, cât și înțelegerea empatică, compasiune, sexualitate, credință și iubire.

Prin armonie cu energia masculină, cu Yangul interior, vom găsi noi modalități de cunoaștere și dialog interior, dar și de armonizare și integrare a celor două nuanțe, a ceea ce este de fapt – una și aceeași energie! Vom comunica deschis, atât cu noi înșine cât și cu partenerii noștri de sex opus, văzând mai clar în spatele imaginilor de sine false, a orgoliilor sau a temerilor pe care cu toții le avem. Astfel deschidem calea către adevărata comunicare și armonie. Dar asta veți descoperi chiar voi singuri, când veți veni la atelier!

La final vom sărbători, vom celebra cu bucurie și umor, și vom pune semințe noi pentru proiecte viitoare sau pur și simplu pentru noi înșine și ceea ce ne dorim, în ton cu venirea primăverii si tot ce aduce ea – roade noi, planuri, iubire și vise!

Este preferabil să veniți la toate cele patru întâlniri, atelierul având ca structură patru părți:

. Yin - feminin

. Yang - masculin

. Armonizarea energiilor feminine-masculine

. Celebrarea

Iar dacă intuiția vă va conduce altfel, ascultați de ea și veniți când și cum simțiți.

Cu cine?

Laura Elena Prodan:

Lucrez ca terapeut craniosacral în România și fac asta deja de trei ani. În tot acest timp am participat la multe seminarii și cursuri și am avut ocazia să mă dezvolt personal și să cresc ca om, accesând resurse multiple și variate dintre care energia feminina și propria-mi feminitate fiindu-mi de mare ajutor. Inițial am opus multă rezistență în acest proces de creștere ca și femeie și am rămas în obiceiul de a acționa din spațiul meu lăuntric masculin, mult prea dezvoltat în baza a ceea ce am primit în educația mea, de la mama mea și mai departe din familie, dar și în societate. Ce era general acceptabil și ce nu m-au condus să cred că e mai bine să fiu într-un fel anume, și să acționez într-un fel în care eu nu sunt de fapt.

Accesând spațiul feminin și redescoperind propriul eu, crescând aproape de la zero femeia din mine, am găsit mult curaj, resurse și talente incredibile, calitați înnăscute, dar și toată durerea, suferința, rușinea și crezurile străvechi adânc împământate în mine, în conștiință. Prin feminitate și prin YIN accesez energia proprie care mă ajută în acest proces de vindecare, foarte sincer și profund. Și astfel descopăr totodată Yangul meu sănătos, cu care navighez în lume cu mai multă relaxare, hotărâre, înțelepciune și discernământ. Rațiunea și emoția se combină perfect și cresc impreună.

Am călătorit mult și am avut multe experiențe de lucru, de viață, și de tot felul, atât în lumea joburilor high-end - în investment banking de exemplu, dar și în ONGuri sau lucrând cu copii. Formarea în terapie și accesul la experințe din lumea shamanică și nu numai au urmat mai apoi în pregătirea vârstei de 30 de ani.

Și nu iau nimic de-a gata, ci "I question everything" și aleg ceea ce mă ajută și intuiesc că mă poate ajuta. Asta aștept și de la voi, să veniți cu inima deschisă și să vedeți voi mai bine ce anume vreți și vă face bine. Și să vă dăruiți pe bune acest timp vouă!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1473701242843859/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 730

Eveniment postat de organizator

corina

Adaugat in urma cu 3682 zile, 18 Mar. 2014

Adaugat de Corinade

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .