poze cronos masina timpului
poze cronos masina timpului poze cronos masina timpului

CRONOS, masina timpului

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2015 20:00
Dacia 99, Connect HUB

Categorii: Alte Evenimente

S-a zvonit de la împărăție că incubator107, pe data de 7 martie @Connect Hub (Dacia 99), începând cu ora 20.00, pune în mișcare cea mai mare grozăvie. Sunteți așteptați cu mic cu mare la CRONOS pentru a urca în mașina timpului. Rezervă-ți din timp locul la noi@incubator107.com, costumează-te în ton cu moda din epoca ta preferată, adu merinde legendare și nu uita că pentru biletul de călătorie va trebui să numeri 25 de lei.

Facem dovada călătoriei în timp în colțul fotografic la Cutia cu poze, iar cei mai curajosi dintre noi apar la breaking news ca să relateze despre cum este posibilă teleportarea. Admirăm designul interior din epoca baroc ori rococo și aflăm cum homo sapiens a învățat să interacționeze cu alte naționalități. Oprim călătoria în timp ca să luăm parte la o adunare istorică, alături de un vizionar: Horea Murgu, mentor al lunii martie la incubator. După ce trecem împreună cu el pragul dintre mit și legendă, în drumul către autocunoaștere, presărat cu mii de ore de coaching și descoperiri de viziuni alternative, ne aventurăm în niște probe de foc, turniruri și deslușirea unor mistere la Concursul călător prin timp.În orice epocă ne-am întoarce, descoperim 15 acțiuni care atrag banii în viața noastră , dar și ce ne spune corpul atunci când ne doare. Pornim spre Antichitate, ca să aflăm cum destinul ne poate fi influențat în astrologia chineză, după care revenim în epoca modernă ca să vedem cum se desfășoară Serile ONG cu Creionetica. Descoperim că arhetipurile în cuplu nu s-au schimbat încă din perioada paleoliticului ca mai apoi să ne aventurăm într-un viitor senin, unde healing can be fun. Iar spre final, ne împărtășim toate experiențele avute în cadrul atelierului acrobatic de legătoriei de carte.
Și să nu uităm să ne veselim și să dănțuim în călătoria noastră la un concert cu muzici medievale, cu cavaleri, domnițe și trubadurii de la trupa AD HOC! Și apoi din nou să ne perindăm prin alte epoci într-o coregrafie a timpului cu Alina Petrișan.
A început numărătoarea inversă! Mașina timpului există și se pregătește să decoleze la CONOS, nocturna călătoare prin timp! Sâmbătă, 7 martie de la 20.00 la ConnectHub (Dacia 99)

Mai multe detalii: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1192

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 895
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

incubator107

Adaugat in urma cu 3337 zile, 26 Feb. 2015

Adaugat de incubator107

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .