poze cp ziua politiei la bucuresti mall

CP Ziua Politiei la Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 25 Martie 2015 13:30 - Miercuri 25 Martie 2015
Calea Vitan 55 - 59

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/5000

Ziua Politiei se sarbatoreste la Bucuresti Mall

Pe 25 martie, in incinta primului centru comercial modern din Romania vor avea loc demonstratii ale Detasamentului Pirotehnic, Brigazii Rutiere si ale ServiciuluiCriminalistic, de Actiuni Speciale, de Analiza si Prevenire a Criminalitatii si de Politie Canina.

Bucuresti Mall va gazdui pe 25 martie, intre orele 12.00 si 16.00, demonstratii efectuate dediverse divizii ale Politiei Romane, cu ocazia zilei acesteia. Serviciul criminalistic le va prezenta clientilor primului centru comercial modern din Romania autolaboratorul criminalistic mobil destinat cercetarii la faţa locului cu tehnica foto-video digitala, trusele specializate şi echipamentele necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente in campul infracţional, aratand cum se preleveaza astfel de urme si explicand doritorilor detalii legate de realizarea portretelor robot.

Serviciul de Actiuni Speciale (SAS) va prezenta si el armamentul din dotare si mijloacele specifice, dar va ilustra si procedurile de autoaparare. Cat despre Serviciul Independent pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., acesta le va arata clientilor Bucuresti Mall „roboţelul pirotehnic”, un dispozitiv performant de detectare a explozivilor şi de dezamorsare a bombelor.

Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii va prezenta date privind delicventa in scoli si va derula activitati educative pentru parinti si copii. Cei mici vor putea asculta povestiri politiste, se vor juca cu baloane in forma de armament si vor colora masini de politie.

Brigada Rutiera va pune la bataie doua motociclete si un bombardier (triciclu Spider)pentru a demonstra manevrele pe care le executa zi de zi. In ceea ce priveste Serviciul de Politie canina, cinci cupluri kino-tehnice – alcatuite din poliţist-conductor şi caine - vor efectua demonstratii ce implica exercitii de dresaj si detectarea stupefiantelor si a tutunului.

Mai multe detalii: http://bucurestimall.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 817
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3321 zile, 25 Mar. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .