poze cp tunelul frumusetii la bucuresti mall

CP Tunelul frumusetii la Bucuresti Mall

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Martie 2015 20:00 - Duminică 22 Martie 2015
Calea Vitan 55-59

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/5000

Bucuresti Mall isi trece clientele printr-un Beauty Tunnel

In weekendul 20 – 22 martie, primul centru comercial modern din Romania le-a pregatit o surpriza amatoarelor de shopping. Lor le vor sta gratuit la dispozitie make-up artistul Mirela Vescan, stilistul Ovidiu Buta, vedeta Dana Savuica si Maria Simion, designer si creatoare a brandului Wonder Lolita, pentru a le ajuta cu sfaturi legate de imbunatatirea look-ului si de sincronizarea lui cu ultimele tendinte.

Programul de infrumusetare si de aducere in ton cu cele mai recente trenduri in materie de lifestyle, moda si stil personal ale clientelor Bucuresti Mall incepe pe 20 martie, de la ora 19.00, cand MC-ul Cosmina Pasarin va da startul evenimentului Beauty Tunnel, ce dureaza doua ore si jumatate in prima zi. In timpul lui, doamnele si domnisoarelevor beneficia de o remodelare alook-ului si a stilului de viata, fiind ajutate de indicatiile si sfaturile nutritionistuluiFlorentina Gheonea, personal coach-uluiCerasela Rogen, stilistului Silvia Cimpeanu si bloggerului de fashion Raluca Barbu.

Sambata, 21 martie, tot in cadrul Beauty Tunnel, stilistul Ovidiu Buta varaspunde intrebarilor amatoarelor de shoppingde la orele 18.10 si 20.00. La 18.35 e randul make-up artistului Mirela Vescan sa le invete pe clientele Bucuresti Mall trucuri in materie de machiaj, iar, de la 19.05, Dana Savuica le va da sfaturi legate de moda. Creatoarea brandului Wonder Lolita, Maria Simion, va prelua stafeta de la 19.35, pentru a le prezenta clientelor Bucuresti Mall cele mai noi trenduri in fashion din sezonul primavara – vara 2015.

Pe toata durata evenimentului, pentru doamne si domnisoare a fost amenajat un Fashion Corner, unde reprezentantele sexului frumos pot incerca cele mai recente tendinte in materie de machiaj, coafuri si lifestyle sub indrumarea make-up artistilor, a stilistilor si a creatorilor de moda, care le vor duce si intr-un tur al magazinelor din Bucuresti Mall pentru a le prezenta noile colectii si a le indica piesele vestimentare si tinutele adecvate pentru ele. Sedintele de hair-styling, make-up si consultanta de fashion sunt gratuite. Acest refresh al look-ului doamnelor si domnisoarelor in functie de ultimele tendinte se va face sub supravegherea expertilor in moda, make-up si stil invitati de Bucuresti Mall.

Cat despre ziua de duminica, 22 martie, de la ora 17:00 amatoarele de shopping vor beneficia din nou de consilierea nutritionistului Florentina Gheonea, personal coach-ului Cerasela Rogen, stilistului Silvia Cimpeanu si bloggerului de fashionRaluca Barbu, care le vor explica avantajele unui stil de viata sanatos, dar si secretele unui look mereu in pasmoda.

Parteneri Beauty Tunnel: Gett’s Color Bar (hairstyle)si Sephora (make-up).

Mai multe detalii: http://bucurestimall.com.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 774

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3328 zile, 18 Mar. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .