poze  copii zambete si flori aranjamente florale de paste

“Copii, zâmbete şi flori” – Aranjamente florale de Paste

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 6 Aprilie 2014 10:30
Intrarea Mihai Eminescu, nr 5, sediul CROS

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/16

Pe 6 aprilie cei mici sunt invitati la un atelier de aranjamente florale cu tematica pascala.

Interaktiv University şi Magia Florilor vă invită să intrăm împreună în spiritul sărbătorilor de Paște! Cum? Printr-un atelier floral destinat copiilor, cu totul și cu totul… săltăreț!  Pe 6 aprilie pășim din nou în lumea ”Copii, zâmbete și flori”, dar de data aceasta cu o nouă provocare: aranjamente florale cu specific pascal!

“Copii, zâmbete și flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, menit să exploreze creativitatea şi sensibilitatea celor mici, prin cultivarea admiraţiei pentru frumos prin intermediul florilor. Acestea se transformă în mesageri ai culorii, ai sentimentelor, ai poveştilor. Florile devin personajele care îi poartă pe copii pe drumul unei înţelegeri mai profunde legate de emoţii şi de bucuria de a dărui.

Florile sunt mereu un cadou plin de sensibilitate. Ele pot fi aranjate în buchete sau sub forma unor aranjamente mai complexe sau în ghivece. Florile de primăvară sunt printre cele mai parfumate și delicate flori, așadar va fi o plăcere pentru cei mici să lucreze cu ele și să învețe cum pot face de Paște casa mai frumoasă sau pur și simplu cum le pot dărui celor dragi un aranjament specific acestei sărbători.

Pe cei mici îi vor aștepta cutiuțe colorate, flori parfumate, burete floral și toate ustensilele necesare creării celor mai frumoase aranjamente de Paște. Rezultatele finale vor fi atât de simpatice, încât până și Iepurașul se va simți eclipsat. Ce trebuie să faceți voi? Să-i aduceți pe copii, alături de buna voastră dispoziție! În plus, dacă doriți să îi lăsați să dezlege singurei provocarea lansată de noi și să nu vă plictisiți în timp ce îi așteptați, puteți asista, în paralel, în aceeași clădire, la un atelier de reciclare interactivă tot cu tematică pascală. Detalii aici: http://interaktiv-university.ro/cosuletul-eco

Copiii sunt însoţiţi în călătoria lor prin tainele florilor de către Ioana Marinescu, un talentat designer floral şi mămica unei fetiţe care o inspiră. Ea se va asigura că la finalul atelierului, copiii vor fi cu un pas mai aproape în ceea ce priveşte înţelegerea lumii aranjamentelor florale şi a modului în care acestea pot fi explorate pentru a-şi dezvolta imaginaţia şi inteligenţa emoţională.

Atelierul va avea loc duminică, 6 aprilie, la sediul CROS (zona Piaţa Romană), în intervalul 10:30 – 12:00. Preţul acestuia este de 70 RON. Pentru înscrieri vă invităm să vizitaţi această pagină: http://interaktiv-university.ro/aranjamente-de-paste

Oferă-i copilului tău şansa de a-şi petrece timpul liber într-un mod constructiv, explorându-şi limitele imaginaţiei şi exersându-şi eul creativ! Rezultatul: zâmbete, flori și… un aranjament floral de care Iepurașul va fi mândru!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/aranjamente-de-paste

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3657 zile, 25 Mar. 2014

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .