poze codecs examen de certificare paper based lean six sigma

CODECS - examen de certificare paper-based Lean Six Sigma

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Iulie 2016 09:00
Sediul CODECS, Strada Agricultori nr. 37-39 sector 2 Bucuresti

Categorii: Alte Evenimente

CODECS introduce examenul de certificare paper-based Lean Six Sigma

Din aceasta vara orice absolvent al programelor Lean Six Sigma Yellow si Green Belt va avea posibilitatea de a sustine examenul de certificare IASSC la sediul CODECS din strada Agricultori 37 – 39, Sector 2, Bucuresti. Examenele pentru Lean Six SigmaYellow si Green Belt precum si sesiunea recapitulativa generalavor avea loc pe data de 30 IULIE 2016.
Din anul 2014 CODECS a devenit Institutie de Training Acreditata de IASSC SUA (Asociatia Internationala pentru Certificarea Lean Six Sigma). IASSC reprezintă comunitatea profesionala internationala dedicata cercetarii si mentinerii standardelor de certificare aferente industriei Lean Six Sigma in vederea recunoasterii calificarii profesionale ale persoanelor fizice si acreditarea in domeniu a organizatiilor care ofera training de specialitate.
CODECS este prima organizatie educationala din Romania care ofera certificarea Lean Six Sigma Green Belt prin sustinerea unui examen “pe hartie” (paper-based) al carui regulament respecta in totalitate sistemul didactic si administrativ elaborat de IASSC. In plus, dorim sa imbunatatim pregatirea pentru examen a persoanelor care doresc sa sustina certificarea IASSC prin organizarea unei sesiuni de recapitulare a materiei pe data de 30 iulie 2016 la sediul CODECS.
Lean Six Sigma imbina in mod armonios doua metodologii diferite de management care permit obtinerea mai rapida si eficienta de produse si servicii calitative conform specificatiilor clientului la costuri mai mici, prin diminuarea pierderilor si imbunatatirea proceselor.
Va asteptam sa va inscrieti pana la data de 4 iulie 2016.
Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.

Mai multe detalii: http://www.codecs.ro/stiri/codecs-introduce-in-romania-examenul-de-certificare-paper-based-lean-six-sigma

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1659

Eveniment postat de organizator

codecs

Adaugat in urma cu 2842 zile, 17 Iun. 2016

Adaugat de codecs_marketing

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .