poze christian tour isi consolideaza brandul in strainatate vizand n

Christian Tour isi consolideaza brandul in strainatate, vizand n

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 15 Iulie 2015 18:00 - Joi 16 Iulie 2015
Bd. Regina Elisabeta, nr. 29-31

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/500000

Succesul inregistrat de Christian Tour in strainatate - Turcia, Grecia, Spania si Republica Moldova - determina cel mai mare touroperator de chartere din Romania sa se extinda pe noi piete din Europa Centrala si de Est.

“Am inceput sa investim in agentii de turism din strainatate inca din 2012, cand a aparut Memento Turcia, urmat la scurt timp de Memento Spania. La inceputul lui 2014, a venit momentul intrarii pe piata hoteliera din Grecia, iar, la finele aceluiasi an, am deschis prima agentie de turism sub brandul Christian Tour din afara granitelor Romaniei: cea din Chisinau. Pe toate aceste piete am inregistrat succese importante si am acumulat experienta si expertiza atat in turismul outgoing, cat si in cel incoming. De aceea, pregatim deschiderea de filiale Christian Tour in Ungaria, Serbia si Polonia, si, de asemenea, planificam inceperea de curse charter din aceste tari catre destinatiile turistice consacrate din Grecia, Turcia, Spania”, a declarat Cristian Pandel, fondator si actionar majoritar al Christian Tour.

Anul trecut, afacerile in turism din Turcia, Grecia si Spania ale celor doi actionari romani – fratii Cristian si Marius Pandel – au inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 7.5 milioane de euro.

“In aceasta vara a inceput touroperarea primelor curse charter cu plecare din Chisinau catre Grecia. Succesul pe care l-am inregistrat pe aceasta noua piata (de pilda, grade de ocupare de peste 90% la primele plecari) ne-a convins sa ne orientam politica de extindere si in alte tari din regiune”, detaliaza Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Interesul tot mai crescut pentru calatorii in randul locuitorilor din Europa Centrala si de Est ii determina pe multi din marii touroperatori sa se orienteze catre aceste piete. Polonia, Serbia, Ungaria si Cehia se regasesc printre principalele piete din regiune care trimit turisti in Grecia si Turcia intr-un numar tot mai mare de la an la an. Acest lucru a fost confirmat de agentiile de turism de incoming, dar si de hotelierii din aceste tari.

Christian Tour, in calitate de proprietar al unui resort de 4* din Insula Corfu – Memento Kasioppi Resort –, a constatat aceeasi tendinta. In ce priveste resortul din Insula Corfu, atat in sezonul 2014, cat si in cel actual, cei mai multi dintre turisti au provenit din Cehia, Polonia, Romania si Marea Britanie.

“Incepand din 2015, am decis sa extindem si sa popularizam brandul Christian Tour in mai multe tari, beneficiind si de experienta pe care am acumulat-o ca hotelieri in Grecia. Aceasta consolidare a brandului a fost initiata in 2013, cand a inceput inglobarea treptata a companiilor in care eram actionari. Astfel, Pegas Holidays si Senior Voyage au devenit branduri de produs ale Christian Tour”, explica Marius Pandel.

“Pentru ca vizam consolidarea brandului la care construim de 18 ani incoace, am decis si retragerea actionariatului din alte branduri romanesti de turism axate pe nise - Europa Travel si Bibi Touring. Prin aceasta decizie urmarim sa ne concentram asupra zonei de touroperare a destinatiilor care ne-au facut celebri si asupra imbunatatirii continue a serviciilor pe care le oferim clientilor nostri. Punem accentul pe dezvoltarea turismului intern (in Romania), dar si a celui corporate, in interiorul brandului nostru. Credem cu tarie in politica unificarii sub acelasi brand a tuturor tipurilor de produse pe care le concepem, avand incredere in puterea brandului-mama, care este inegalabila.

Pe termen scurt si mediu, vom redirectiona cea mai mare parte din investitii in aceasta zona. Imi doresc sa «crestem» renumele brandului Christian Tour si sa il facem tot mai cunoscut atat local, cat si dincolo de granitele Romaniei”, a adaugat Cristian Pandel.

Mai multe detalii: https://www.christiantour.ro/contact/bucuresti

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 758
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3179 zile, 15 Iul. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .