poze cel mai mare tour operator de chartere din romania ataca puternic

Cel mai mare tour operator de chartere din Romania ataca puternic

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 15 Mai 2015 13:00 - Vineri 15 Mai 2015
Piata Gara de Nord, nr. 3-5

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/500000

Cifra de afaceri a Christian Tour a crescut in primele luni ale lui 2015 cu aproximativ 20%, iar numarul vacantelor deja achizitionate de turisti a ajuns la 38% din cele pe care tour operatorul estimase ca le va vinde in cursul acestui an. Mai mult, compania, care a castigat de curand distinctia „Cea mai buna agentie de turism a anului”,va avea un nou departament, dedicat in exclusivitate segmentului corporate.

"In primele patru luni ale lui 2015 am avut o crestere a cifrei de vanzari cu aproximativ 20%, crestere conforma cu planurile pe care ni le-am facut si pe care le-am anuntat la conferinta de presa din 25 februarie 2015, anume o crestere a cifrei de afaceri de la 52 milioane de euro in 2014 pana la 63 milioane de euro in cursul acestui an. Mai mult, am inregistrat si o crestere in ceea ce priveste vacantele vandute: pana la finele lui aprilie 2015, 38% din numarul turistilor estimati pentru acest an au achizitionat deja un sejur de la Christian Tour", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Tot la capitolul realizarilor din 2015 ale celui mai mare tour operator de vacante charter din piata autohtona se incadreaza si distinctia „Cea mai buna agentie de turism a anului”, recent obtinuta la Gala Premiilor de Excelenta in Turism din cadrul TopHotel Conference, cel mai mare eveniment de profil din Romania.

"Pentru ca am crescut foarte mult si pentru ca ne dorim dezvoltarea de noi departamente si linii de business am decis mutarea intr-un nou sediu a centrului operational Christian Tour. Noile birouri vor acoperi o suprafata de aproximativ 1000 de metri patrati si vor fi astfel organizate incat sa integreze toate brandurile grupului Christian Tour: Pegas Holidays, Europa Travel, Vuelo.ro, etc.

Totodata, in plus fata de departamentele deja existente (precum cel de Rezervari & Productie, Digital, Marketing, Call Center, Circuite, etc.), va mai aparea unul nou, dedicat in exclusivitate segmentului corporate. In plus, ne propunem in continuare dezvoltarea turismului de incoming in primul rand pentru ca noi credem cu tarie in turismul in Romania si vrem sa ajutam dezvoltarea acestuia. Iar o mare parte din serviciile solicitate de segmentul corporate este pentru servicii turistice interne", a adaugat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Aceasta nu este singura directie de dezvoltare pe care o are in vedere Christian Tour, un brand 100% romanesc, desi s-a bazat in mare masura pe turismul outgoing. Cel mai mare tour operator de vacante charter din piata autohtona va continua demersul inceput de cativa ani si anume acordarea unei atentii sporite turismului intern si celui de incoming. CEO-ul companiei tocmai s-a intors dintr-o calatorie de afaceri in Japonia, unde a avut intalniri cu agenti de turism locali in sensul atragerii de turisti niponi in Romania.

"Pentru turismul corporate si de incoming planul este sa schimbam modul «reactiv» in care se practica turismul in Romania, in sensul ca, in cele mai multe cazuri, tour operatorii raspund unor cerinte predefinite ale turistilor si nu vin cu propuneri si idei inedite pentru acestia. Din acest motiv, am inceput deja studiul intens al tuturor destinatiilor din Romania, tocmai pentru a gasi obiective turistice inedite si activitati aparte pe care sa le propunem turistilor straini care ajung in tara noastra. Iar acestea se vor regasi sub forma de pachete de excursii cu numeroase activitati incluse si idei de vacante de tot soiul pe teritoriul Romaniei", a conchis Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Mai multe detalii: https://www.christiantour.ro/contact

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 773

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 3241 zile, 15 Mai. 2015

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .