poze cartea noua povesti muzicale ajunge in toata tara

Cartea NOUA POVESTI MUZICALE ajunge in toata tara

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 15 Iunie 2016 17:00 - Marţi 28 Iunie 2016
Str Popa Soare nr.40, etaj 1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/14

Fundatia Calea Victoriei a lansat in luna mai cea de a doua carte scrisa de dirijorul Tiberiu Soare: „Noua povesti muzicale”, o incursiune in lumea marilor muzicieni si a muzicii clasice - din Baroc pana in zilele noastre. Aceasta ii urmeaza volumului „Pentru ce mergem la Opera?”, un prim proiect editorial independent al fundatiei, lansat in anul 2014.


„Noua povesti muzicale”, reproduce seria de 9 conferinte sustinuta de dirijorul Tiberiu Soare sub titlul „Vorbe despre Muzica si Muziciei", Fundatia Calea Victoriei fiind prima institutie care a organizat in Bucuresti cursuri despre muzica clasica si despre opera pentru publicul larg.

La mai putin de o luna dupa publicarea cartii ne-am avantat intr-un nou proiect: am inceput sa donam numeroase exemplare ale cartii „Noua povesti muzicale” atat bibliotecilor judetene, cat si universitatilor si liceelor de muzica din intreaga tara.

Ne dorim ca, pe parcursul verii, volumul sa ajunga la toate aceste biblioteci si institutii de invatamant si astfel sa promovam muzica clasica in randul publicului larg si, in special, al tinerilor.

Fara niciun sprijin financiar, dintr-o initiativa pro bono, asiguram saptamanal transportul a cate doua exemplare pentru fiecare dintre aceste biblioteci, urmand sa fie oferite gratuit peste 150 de exemplare doar prin aceasta campanie. In paralel, zeci de carti au ajuns deja, tot ca donatie, in bibliotecile personale ale iubitorilor de muzica - voluntari, bursieri sau colaboratori ai fundatiei.

Pana acum, cartea „Noua povesti muzicale” a sosit la biblioteci scolare, universitare si judetene din: Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Brasov, Buzau, Calarasi, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Giurgiu, Galati, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Resita, Satu Mare, Slobozia, Sfantu Gheorghe, Sibiu, Slatina, Tulcea si Zalau, precum si la o parte din facultatile si liceele de muzica din tara.

„Va multumim pentru gestul laudabil de a ne impartasi tainele compozitorilor celebri si de a ne darui doua exemplare din volumul Noua povesti muzicale. ” - Biblioteca Judeteana „Alexandru Odobescu”, Calarasi

„Ne bucura gestul dumneavoastra, care vine in completarea colectei de carte din domeniul muzical, foarte solicitata de elevii Liceului de Arte „Regina Maria” si de catre alti cititori interesati.” - Biblioteca Judeteana „Lucian Blaga”, Alba

***
Tiberiu Soare, autorul cartii, nu are niciun beneficiu financiar din proiectul de publicare a cartii in care este implicat pro bono, in beneficiul tinerilor, bibliotecilor si institutiilor culturale sau de invatamant care vor primi cartea gratis.








Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2016/cartea-noua-povesti-muzicale-ajunge-in-toata-tara/

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1140

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 2865 zile, 15 Iun. 2016

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .