poze cabina de proba virtuala sun plaza
poze cabina de proba virtuala sun plaza

Cabina de proba virtuala Sun Plaza!

Bucuresti , Bucuresti. Luni 5 Octombrie 2015 10:00 - Sâmbătă 17 Octombrie 2015
Sun Plaza, CALEA VACARESTI NR. 391, Bucureşti

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/500

În perioada 01 - 16 octombrie 2015, Centrul Comercial Sun Plaza da startul colectiilor de toamna – iarna cu o experienta inedita. Pentru prima oara într-un centru comercial din România tu esti creatorul tinutelor tale preferate, tinute pe care le poti proba live, digital, direct pe ecran.

Începând cu 01 octombrie toti clientii centrului comercial se vor bucura de o atmosfera de senzatie, în care fiecare doritor poate deveni, pentru câteva momente, un star. Mai mult, va fi si premiat pentru curajul si inventivitatea sa. Câstiga unul din cele 500 de premii surpriza, da share pe Facebook si intra în cursa pentru cele 5 tinute complete, oferite de Sun Plaza!
Daca îti place sa fii la curent cu ultimele tendinte nu trebuie sa ratezi aceasta experienta. Alaturi de fashion editorul eva.ro, cu participarea a 25 de magazine din centrul comercial, ti-am pregatit peste 70 de tinute într-un singur loc – cabina de proba virtuala te asteapta la parter, în Sun Plaza, de luni pâna vineri în intervalul 17:00-21:00, sâmbata si duminica în intervalul 12:00-18:00. Poti sa creezi orice combinatii de îmbracaminte, încaltaminte si accesorii, dupa propria fantezie si adaptate stilului tau personal.
Cabina de proba virtuala este accesibila tuturor clientilor Sun Plaza care în perioada 01-16 octombrie 2015 prezinta la Info Desk-ul cabinei un bon de cumparaturi în valoare de minimum 100 de lei de la orice magazin din centrul comercial sau a unui bon în valoare de minimum 200 de lei din Cora sau Leroy Merlin. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.sun-plaza.ro, pagina de Facebook Sun.Plaza.Shopping.Center sau la Info Point, etajul 1.
Pe data de 17 octombrie experientele inedite continua! Îmbinând stilul si adrenalina, Sun Plaza ti-a pregatit o altfel de prezentare de moda. Colectiile de toamna – iarna vor prinde viata pe o pista a distractiei, special amenajata în centrul comercial. Skateboarderi, Rollerbladeri si Bikeri vor defila într-un show profesionist de senzatie. Detalii despre desfasurare si program vor urma în curând.
Mai multe detalii despre eveniment puteti afla accesând site-ul si pagina de facebook Sun Plaza Shopping Center.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center?fref=ts

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1111
ioana marin

Adaugat in urma cu 3098 zile, 05 Oct. 2015

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .