poze band of creators pop up shop

Band of Creators Pop-up Shop

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 11 Octombrie 2014 11:00 - Duminică 12 Octombrie 2014
Galeria ArtMark

Categorii: Alte Evenimente

Timp de un weekend, pe 11 si 12 octombrie, colectiile de toamna-iarna a peste 20 de tineri designeri, atat romani, cat si straini, vor fi disponibile spre vanzare la Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racovita, str. C.A. Rosetti nr 5).

O parte din aceste colectii vor ajunge de pe catwalk direct in pop-up shop; Ioana Ciolacu, 109, Aer Wear, Alina Morar, Bipolar, Carmen Trif, Crepe Black Collar, Florentina Giol, Ingrid Teodosiu, Traskin, Maria Queen Maria (Bulgaria) isi vor prezenta colectiile in cadrul fashion show-ului Band of Creators de pe 8 octombrie, iar trei zile mai tarziu le vor aduce in spatiul special amenajat de la Artmark. Vor mai fi prezenti aici Amelie Suri, Edita Lupea, Knapp (Bulgaria), Larisa Dragna, Studio Cabal si Teodora Mot. Nu vor lipsi nici designerii de accesorii, reprezentati de Alina Simion, Cleaneverything, Life in Mono, Marie Nouvelle sau Prochaine.
In cadrul pop-up shopului va fi amenajat si un style corner. Astfel, la fiecare doua ore, designeri, stilisti si bloggeri de fashion vor vorbi despre tendintele noului sezon si vor oferi consiliere celor interesati. Mai multe detalii gasiti pe www.bandofcreators.com.
Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, intre orele 11.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei sau pe baza de invitatie.
Evenimentul este organizat de Band of Creators cu sprijinul L’Oreal Paris si al revistei ELLE. Tinerii designeri sunt sustinuti si de Perwoll, Magic FM, Beauty District si Hotel Pullman.

Band of Creators este, asa cum ii spune si numele, o banda de creatori formata din 109, Adriana Goilav, Aer Wear, Alina Morar, Alina Simion, Amelie Suri, Ana Maria Gal, Anca Irina Lefter, Baggy Broad Wide, Beliv, Bipolar, Cathias Edeline, Crepe Black Collar, Carmina Cimpoeru, Cleaneverything, DoRV Clothing, Edita Lupea, Fandacsia, Florentina Giol, Ioana Ciolacu, Ioana Covalcic, Irina Florea, Knapp, Lana, Larisa Dragna, Life in Mono, Marie Nouvelle, Moogu, Moon by Dana Rogoz, Prochaine, Smaranda Almasan, Sandra Galan, Simona Semen, Teodora Mot si Traskin. In acelasi timp, Band of Creators este o platforma de promovare si distributie a creatiilor tinerilor designeri. Cu un portofoliu care se extinde in fiecare luna, Band of Creators propune o varianta combinata de distributie, prin intermediul magazinului online www.bandofcreators.com, al showroomului Band of Creators Designers’ Store din centrul Bucurestiului, dar si al evenimentelor saptamanale “Join the Band” organizate la showroom, in parteneriat cu designeri sau branduri conexe industriei de fashion.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/897276163633270/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1683

Eveniment postat de organizator

echipa bandofcreators

Adaugat in urma cu 3501 zile, 18 Sep. 2014

Adaugat de Echipa11165

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .