poze ateliere educationale gratuite pentru copii la mall promenada

Ateliere educationale gratuite pentru copii, la mall Promenada

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Iulie 2015 12:00
246B Floreasca

Categorii: Alte Evenimente

Mall Promenada continua seria de evenimente „La joaca”, dedicate copiilor, in weekend-ul 1-2 august, cu o noua editie sustinuta de Akka Show. La nivelul 1 al centrului comercial, copiii se vor bucura de activitati educative prin joaca, alaturi de actori si animatori care au experienta bogata in sustinerea de evenimente educationale pentru micuti.

Sambata, 1 august, de la ora 17:00, copiii sunt invitatt la un atelier in cadrul caruia vor invata sa construiasca si sa decoreze zmeie. Dupa sesiunea de creativitate, cei mici vor lua parte la un spectacol de poveste alaturi de indragitele personaje Peter Pan si Tinker Bell.

Duminica, 2 august, de la ora 17:00, copiii vor fi initiati in pictura si vor invata o tehnica speciala, numita dactilo picture, prin care cei mici isi lasa amprentele pe hartie. La final, copiii vor participa la un spectacol distractiv cu baloane de sapun colorate.

Mall Promenada are deja o traditie in organizarea celor mai creative evenimente pentru copii. Conceptul „La Joaca” a fost inaugurat de centrul comercial din Floreasca la finalul anului 2014 si propune saptamanal parintilor activitati recreative si educative special concepute pentru micutii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.

In 2015, mai mult de 10.000 de copiii s-au bucurat de numeroase evenimente pe terasa centrului comercial, precum expozitia interactiva Kids on The Moon, cel mai mare eveniment de constructie Lego Ninjago, Academia de Joaca cu celebrul actor Marian Ralea, spectacole de teatru si ateliere creative cu Gasca Zurli, Akka Show, Fun Science, MiniArtShow si Lumea lui Momo.

„Prin joaca, cei mici isi dezvolta numeroase abilitati si afla multe lucruri noi despre ei si despre lumea inconjuratoare in mod natural. Fiecare atelier pe care l-am organizat alaturi de mall Promenada s-a dovedit a fi o experienta minunata pentru copii si ne bucura sa vedem ca din ce in ce mai multi parinti sunt deschisi catre astfel de initiative.” a spus Camelia Andrita, manager Akka Show.

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.



Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 802
Cuvinte cheie: Bucuresti
people

Adaugat in urma cu 3165 zile, 30 Iul. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .