poze alfredo seafood investitie de 350 000 de euro in gama de produse

Alfredo Seafood: Investitie de 350.000 de euro in gama de produse

Bucuresti , Bucuresti. Luni 29 Mai 2017 19:00 - Luni 29 Mai 2017
Intr. Binelui 1A, Et. 1, Complex Fortuna

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/500000

• Beneficiile produselor Gata de Gatit: diminuarea timpului de pregatire, mentinerea indelungata a prospetimii, creșterea perioadei de valabilitate; • Pregatirea acestei game de produse a inceput inca din 2013, cand Alfredo Seafood a lansat peștele proaspat, ambalat in atmosfera protectoare; • Din investitia totala, 200.000 de euro au fost alocati lansarii produselor Gata de Gatit, doar in cursul acestui an; • Gama Gata de Gatit inlatura una dintre cele mai importante bariere care stau in calea creșterii consumului de pește in Romania: dificultatea pregatirii.

Alfredo Seafood, marca detinuta de Romfood Trading, unul dintre principalii importatori şi distribuitori de produse din peşte şi fructe de mare din Romania, continua procesul de dezvoltare și consolidare prin lansarea gamei de produse Gata de Gatit, la finalul lunii aprilie a.c. Acest eveniment marcheaza finalizarea unui proces de durata, care a inceput in anul 2013, cand Alfredo Seafood a introdus pe piata peștele proaspat, ambalat in atmosfera protectoare. Investitia in sistemul de logistica a aprovizionarii și in prelucrarea pe liniile de productie și ambalare speciala se ridica la 350.000 de euro, din care 200.000 de la inceputul anului 2017, cand s-a intrat in linie dreapta cu pregatirile lansarii.

Gama Gata de Gatit cuprinde pești proaspeti, salbatici sau de acvacultura, iar printre sortimente se regasesc atat pești comuni cum sunt somonul, macroul, pastravul sau dorada, cat și specialitati ca fileul de cod, randunica de mare, cotletul de ton, frigaruile de creveti sau fileul de chefal.

“Produsele Gata de Gatit se potrivesc perfect cu stilul actual de viata al consumatorilor și cu nevoile lor: oamenii sunt din ce in ce mai grabiti, mai ocupati și vor ca in timpul liber sa stea cat mai putin in bucatarie, gatind! De asemenea, ei iși doresc produse de calitate, sanatoase și ușor de preparat. Peștele Gata de Gatit de la Alfredo Seafood este tranșat, desolzit, eviscerat, filetat, iar in cazul soiurilor mari, ca somonul sau codul, și portionat. Am acordat o atentie deosebita ambalarii, care se face in atmosfera modificata sau in vid, prin tehnologia SKIN datorita careia produsele raman proaspete o perioada mai lunga, crescand implicit și termenul de valabilitate. Atuul cel mai important al produselor din gama Gata de Gatit, in afara standardului inalt de calitate, este faptul ca odata scos din ambalaj, peștele mai trebuie doar spalat, iar apoi poate fi condimentat și preparat termic!”, a explicat Mihai Cristian Darmanescu, Director General al Romfood Trading.
Alfredo Seafood vizeaza o cota de piata de 50% pana la finele lui 2017, pentru gama Gata de Gatit. Previziunile dezvoltatorului marcii Alfredo Seafood pentru gama de produse Gata de Gatit vizeaza atingerea unei cote de piata de 50% pana la sfarșitul lui 2017 și triplarea volumelor vandute, in 2022.

„In acest moment, produsele Gata de Gatit reprezinta cea mai complexa gama din portofoliul nostru, atat din punct de vedere al tehnologiei implicate, cat și al investitiei financiare și umane. Ne dorim sa stabilim niște puncte de reper și sa devenim deschizatori de drumuri in aceasta categorie. Alfredo Seafood militeaza pentru democratizarea consumului de pește proaspat! Vrem ca romanii sa inteleaga beneficiile unei diete in care peștele se regasește minimum o data pe saptamana. Faptul ca acum peștele proaspat, care este una dintre cele mai valoroase surse de proteine și acizi polinesaturati Omega 3, 6 și 9, se gasește in aproape toate supermaketurile este un pas important pentru indeplinirea acestui deziderat!", a completat Mihai Cristian Darmanescu.

Soiurile de pește care fac parte din gama Gata de Gatit sunt pescuite in special din Marea Mediterana, Atlanticul de Nord și Marea Nordului. Anumite specii sunt aduse și din Marea Baltica, precum și din alte zone de importanta secundara din punct de vedere al dimensiunii capturilor.

Gama Gata de Gatit de la Alfredo Seafood poate fi gasita deja atat in marile lanturi de retail prezente in Romania (Kaufland, Carrefour, Auchan) cat și in retelele independente de retail.

###

Romfood Trading este unul dintre principalii importatori şi distribuitori de produse din peşte şi fructe de mare din Romania. Comercializarea produselor se face prin brandul Alfredo Seafood (www.alfredoseafood.ro), brand creat de Mihai Cristian Darmanescu şi lansat in anul 2013. Datorita experientei şi relatiilor internationale cu marii producatori de peşte din lume, dar şi al celor trei linii de procesare și ambalare automatizate şi de inalta productivitate din cele doua fabrici din Constanta şi Bucureşti, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atat in cele mai importate lanturi de hypermarketuri şi supermaketuri din tara, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Penny etc., cat şi in peste 300 de magazine de comert traditional.

Mai multe detalii: http://www.alfredoseafood.ro/contact

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825
Cuvinte cheie: Bucuresti
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2495 zile, 29 Mai. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .